bloggkommentatorerna

Tre inlägg - tre reaktioner
1. Andrea Hedenstedts resa till Curacao. Det där kan man kalla paradiset. Jag har faktiskt inte sett något ställe som liknar min bild jag har i huvudet av paradiset tidigare. Men nu verkar det som om Curacao är paradiset på jorden. Detta gjorde mig glad och upprymd. 
 
2. Cissi Wallins trista inlägg om träningsinlägg. Alla lägger upp vad fan de vill. De som följer personen kan avfölja om de inte gillar det och följa ett konto som i deras smak är "roligare". Jag älskar att följa träningsmänniskor. Både amatörer och proffs. Detta inlägg gjorde mig förvånad och det känns inte som det är Cissis egna åsikter egentligen. Hon brukar inte döma på det här sättet annars, eftersom hon själv lägger upp en massa olika "vardagsbilder". 
 
3. I helgen hade Trendenser ett #influencermeetup2017 i Göteborg. (Jag och Mia kunde tyvärr inte gå.) Sofi Fahrman var inbjuden och talade inför massorna. Det fick mig att tänka på att Frida och Sofi har en sak gemensamt och det är konståkning. Visste ni att Frida har varit jätteduktig på konståkning. Hon åkte i juniorlandslaget, om jag inte minns fel. Sofi var inte lika bra tror jag, men ändå. De två bloggarna har mötts på en annan arena tidigare i sina liv. Så nu vet ni det. 
 
//Anna-Maria
#1 - Tove

Man skulle kunna skriva precis samma grej som Cissi skriver om träning, fast om bilder på andras barn, och många skulle hålla med. Men det betyder ju inte att folk borde sluta posta bebisbilder? Jag följer flera konton enbart pga gulliga bebisar, älskar det! Och byggnadsvård, kakor och växter. Men det är inte som att tårtor är objektivt mer intressant än träning, det är ju bara min preferens? Och när någon vän postar träning eller djur (som jag tycker är höjden av trist men andra verkar ha som livsluft) är det ju bara att scrolla förbi, varför störa sig på något man själv valt att följa, forfarande fint att få se lite glimtar ur vänners liv även om just de grejerna inte är vad jag stannar till och tittar mer på.

#2 - JONAS SVERIGES SNYGGASTE BLOGGARE

nr 2

#3 - Oléna

Så märkligt av Cissi men så verkar hon ju också vara väldigt speciell också. En *special snowflake*. Får ofta när jag hamnar på hennes blogg känslan av att hon tycker att allt Cissi gör är det bästa, det rätta, klokaste, gör hon något "slarvigt" är hon cool, avslappnad, skön och inte "uptight", medan hon förkastar minsta lilla miss eller annat sätt att tänka, tycka eller göra hos andra... tråkigt. Så var inte direkt förvånad över detta inlägg.

Läser dock inte hennes blogg speciellt ofta så kan ju ha fått helt fel uppfattning.

#4 - Oléna

Det bara känns som att hon älskar att peka finger men ogärna ser eller erkänner några problem eller operfektheter i hur hon själv är/gör/tänker.

#5 - Anonym

Men lite självdistans kanske? Tyckte Cissis inlägg var roligt 😂

#6 - Anonym

Men lite självdistans kanske? Tyckte Cissis inlägg var roligt 😂

#7 - Therese

O herregud har ni sett Elaines film på Treskablinolls instagram om hur hon svarade sin son när han frågade var hennes pappa, hans morfar är? Sitter och bölar på jobbet just nu.

#8 - AJ

Men Cissi talar ju bara om vad för bilder hon inte gillar. Är det dömande? Du talar ju nu om att du tycker att hennes inlägg var trist och dömande. Du uttrycker alltså typ samma sak som Cissi. Du gillar inte något och talar om det i en blogg, jag förstår inte skillnaden faktiskt.

#9 - Anonym

Frida og Sofi er vel søstre også?

#10 - Anonym

Frida og Sofi er vel søstre også?

#11 - Anonym

Men Sofi og frida er vel søstre også?

#12 - Anonym

Men Sofi og frida er vel søstre også?

#13 - Anonym

Men Sofi og frida er vel søstre også?

#14 - Vardagskrönikören

Resa till Borlänge är inte heller så dumt. Luta huvudet mot fönstret och se alla snötäckta landskap swisha förbi en. Enkelt och fridfullt!
Mvh,
Vardagskrönikören

#15 - Jenny

Var det inte Cissi som fick Lady Dahmer att träna en gång i tiden?