bloggkommentatorerna

Byte av namn
Sanna Bråding valde att byta namn på sin bebis redan innan det hann sätta sig. Ni kan läsa om det här. Hon tänkte om för att inte barnet skall få en tuff uppväxt på grund av namnet. Så nu blev det Lakkie-Bee istället för Blakkie-Bee. 
 
Jag tycker att det är oerhört synd att det är så här och att Sanna känner sig tvingad att ändra namnet. För min del kan bebisen heta vad som helst. Ett namn är ju bara ett namn. Men världen är nog tyvärr inte redo för en Blakkie-Bee. 
 
//Anna-Maria
Kommer Kissie sluta?
Kissie vädrar (för första gången öppet, kanske?) tanken på att lägga ner bloggen. Det kan absolut vara en tillfällig dipp, som inte betyder mer än det gör för alla som en dag är skittrötta på sitt jobb, utan att göra något mer åt det än att stå ut fram till fredagen. Men det kan också vara första steget till att hon faktiskt lägger ner. Hon tycker inte hon är bra på sitt jobb längre, och hon kanske inte är personen som krävs. Det lät ju i Värvet som att hon vantrivs en del med tillvaron och kändisskapet. 

Hon skriver att hon inte vet vad hon skulle göra utan bloggen, men att det skulle vara väldigt skönt att inte behöva förklara just det för alla läsare. Lägger man ner så kommer ju inte frågorna heller. Kan verkligen förstå att det känns lockande för någon som varit synad sedan högstadiet. 
 
//Mia
Sommarlängtan
Igår när jag låg och kollade igenom mitt bildflöde med min dotter igår så fick jag akut sommarlängtan när jag såg sommarbilderna. Herregud vad fint det är här på sommaren. Att jag glömmer det varje år. Njuter jag tillräckligt varje sommar undrar jag? Förmodligen inte. 
 
När jag fick syn på det här glasstestet så blev inte min sommarlängtan mindre påtaglig. Det inger hopp! Tänk vad härligt det är när vi slipper sjukdomarna som är på väg att anfalla oss här nu i vabruari. 
 
#kämpa
 
//Anna-Maria