bloggkommentatorerna

Sofi separerar från miljardär
Det har spekulerats länge i om Sofi Fahrman har separerat och det har hon. Hoppas att hon får ett bättre år 2017. I det här inlägget tipsar hon om ett podavsnitt där hon berättar om separationen.
 
Jag hade missat att han var miljardär. Inte för att det är intressant. Det är sjukt intressant för det ger en bild av flärd, lyx och stora Schweiziska slott och de intriger som kan följa med de där olika faktorerna. Jag snokar inte. Men min fantasi flyger iväg med mig. Hur skulle miljardärslivet vara? 
 
Här är mina fördomar: 
 
OBS! Ta det med en nypa salt. 
 
  • Man måste klä på sig och bli uppiffad av Anna Kokotos innan man går ner till frukosten som serveras i den stora matsalen på guldservis. Uppassad av flera hushållerskor i traditionella dräkter. 
  • Man får den nytvättade bilen framkörd varje morgon. Har man inte vaskat champangen dagen innan så kör chauffören. 
  • Väl framme på kontoret har ett flertal assistenter fixat kaffe, en treo och dyrt vatten på en liten silverbricka. Möten fram till lunch där alla gör som man själv vill eftersom de vill vara vän med miljardären. 
  • Lunchen sker i ett privat rum på en restaurang som ingen vet om. Förutom de som vet om den. 
  • Sen är det träning, yoga och skönhetsbehandlingar i fyra timmar, innan det är dags för mötesmiddag. Alla är lika tillmötesgående där och ytterligare en miljard i investeringar summerar upp den hårda arbetsdagen. 
  • Är det galej på kvällen kommer stylisten till kontoret och klär på en samt sminkar upp. Annars åker man hem. Vad hem är kan variera. Antingen tar man privatjeten till New York eller till Paris. Beroende på morgondagens möten/inkassering. 
  • Barnen. Om det finns några. Är med nannys eller på internat. Man träffar dem på söndagar eller vissa storhelger. 
 
Det är förmodligen inte alltid så bra att man vill stanna kvar i det. 
 
//Anna-Maria
#1 - petra

Ah, var mannen i fråga MÅNGmiljardär är Sofi förhoppningsvis också miljardär på egen hand nu! :) Om inte annat så mångmiljonär vilket inte är så tokigt det heller. Det lever ju både hon och barnen gott på resten av livet om de vill.

#2 - petra

Missade att de ej var gifta! Nåväl, hon klarar nog av att försörja sig på egen hand med! :D

#3 - Anonym

Hon separerade innan hon gifte sig så hon får inte ett smack. Men år 2017 ska väl en kvinna i hennes position klara av att tjäna egna pengar.

#4 - Anonym

Hon separerade innan hon gifte sig så hon får inte ett smack. Men år 2017 ska väl en kvinna i hennes position klara av att tjäna egna pengar.

#5 - Charlotte - Plugga i vår? Jag har tipsen!

Såg att hon skulle flytta tillbaka till Sthml nu - antagligen med dottern - nu kanske miljardären (då i slutet av arbetsdagen) ibland väljer att ta privatjetet till Arlanda men annars, hur kan han vilja att de ska flytta till Sverige?!

Jag har en kompis som flyttade till en håla pga kärleken, fick barn, skiljde sig och är nu fast i hålan för han vill inte flytta och barnen är skrivna där....hur kul är det liksom?

#6 - Blomma

Hur kan man separera innan man gifter sig?

#7 - Tove

Funderade också på betydelsen av separera innan man gifter sig, men det måste väl syfta på att de var förlovade, på väg att gifta sig alltså, men separerade innan giftermålet blev av. Man måste ju inte vara gift för att kunna separera heller :)

#8 - Euphoria

Det är skillnad på separera och skiljas. Separera kan vem som helst göra med vem som helst, skiljas kan bara gifta göra då en skilsmässa innebär att man ansöker om att upplösa sitt äktenskap (eller registrerade partnerskap).

#9 - Anna

Även inlägget från 11:e januari handlar om detta även om hon inte skriver det rakt ut.