bloggkommentatorerna

Ansiktsmasker - ja eller nej?
Eftersom jag till skillnad från Amanda Schulman enbart tycker att det är tråkigt och kladdigt att smörja in mig med olika krämer så gör jag bara det allra nödvändigaste. OCH det som syns. Gillar ju smink, för där ser man ju skillnaden med en gång. Krämer som ska göra så att huden INTE kommer förändras om tio år är inte lika motiverande. Därför blev jag alldeles uppspelt när jag såg vad Blondinbella tipsar om: en ansiktsmask som man blir brun av! Jag vill ju ha en naturligt solbränd look, så detta kan vara krämen som motiverar mig att ge min hud den lugnande och vårdande behandling den förtjänar. 

Behöver jag detta? Ja, det är värt ett försök. Kanske får det mig att varva ner, njuta av nuet och känna mig lycklig, samtidigt som jag gör min hy en jättetjänst. 

//Mia
#1 - Trem

Aldrig fattat det där med att folk använder brun utan sol bara i ansiktet??? Ser det inte väldigt konstigt ut mot hals, axlar och decolletage? Och om man smörjer där med, ser det inte då konstigt ut med vita händer och armar till? Och sedan vita ben på det? Någonstans tappar det ju liksom vitsen och man kan lika gärna smörja in allt som kommer synas, och då blir det ju lustigt till när man ska ta av sig kläderna så man kan likaväl smörja in hela jäkla kroppen när man ändå håller på... Och det orkar man inte så det kommer man aldrig att göra......

Men allvarligt, bara smörja fejset, gör folk det? Ser det inte kalastokigt ut med bara ett brunt ansikte!?!?;?!

#2 - Ulrika

Svar till #1:

Jag smörjer ansiktet rätt ofta för jag går ofta med smink så får inte så mycket sol där jämfört med tex armar och händer. Också tvättar jag ju ansiktet två gånger per dag så man tappar färgen där mycket snabbare än andra ställen på kroppen. Använder ganska neutral brun utan sol ansiktskräm några gånger i veckan och tar liksom lite neråt halsen och så också, men det blir absolut inte värsta kanten/randen. Använder brun utan sol lotion över kroppen också några gånger innan jag ska på semester tex.

#3 - Josefine

Det låter faktiskt.. spännande? Aldrig hört om detta förut förrän nu!

#4 - Ce

Köp ACO:s brun utan sol för ansiktet. Billig och jättebra! Blir aldrig fläckigt eller randigt och bygger upp snyggt.