bloggkommentatorerna

Attack mot Tyra
Man tänker annars att livet på landet brukar vara tämligen lugnt, men så har det ju aldrig varit i närheten av Tyra Sjöstedt. Hon skriver nu om ett olaga intrång, med tillhörande yxhot, misshandel, drogfylla och polispådrag. En barfota kvinna som brutit sig in i sommarstugan på Tyras tomt, för att ladda sin telefon och förvara sin yxa (och kanske sova?). Hög som ett hus och arg när Tyra ringde polisen. Slog Tyra i den skadade ryggen. Fattar inte riktigt hur många möten de haft, men minst två. Tyras posttraumatiska stress har nu ökat och hon mår kasst och är rädd för kvinnan som försvann in i skogen med sin yxa. Polisen har tydligen varit värdelös också. Det sista är inte sagt om detta, utan Tyra har mer att klaga på när det kommer till polisens arbete, så fortsättning följer...


//Mia
#1 - Trem

Fattade ärligt ingenting när jag läste hennes text, men hon är väl skärrad och har svårt att få ihop det antar jag, och det vore ju inte så konstigt det... önskar att man kunde få en tydligare bild av vad som faktiskt hänt? Sjukt obehagligt hur som helst! Och hur kan man inte hittat kvinnan? Helikopter och värmekamera?

#2 - Anonym

Trem: Verkligheten är verkligen inte som på film. Helikopter finns inte i alla städer. Och finns det är det inte säkert att den är ledig just då för att göra eftersök för ett olaga intrång.

#3 - Anonym

Trem: Verkligheten är verkligen inte som på film. Helikopter finns inte i alla städer. Och finns det är det inte säkert att den är ledig just då för att göra eftersök för ett olaga intrång.

#4 - Hanna Karlsson

Men fy vad hemskt!

#5 - Josefine

Men usch!

#6 - Nellie

Tyra är ju arg på allt och alla för jämnan. Är det inte sjukvården så är det polisen - eller Sverige. Det är inte lätt att hjälpa missbrukare. Särskilt inte de som inte vill bli hjälpta/har förmågan att ta emot hjälpen. Blir så trött på folk som ifrågasätter hur det kan finnas hemlösa i ett så rikt land som Sverige. Då vet man inte mycket om missbruk och hur missbrukare fungerar. Man kan absolut tycka att det är sorgligt - och alla ska erbjudas hjälp. Men det hjälper inte att säga att Sverige är skit.

#7 - Leone

Nellie då läser du inte tyras blogg förstår jag? Efter allt hon gått igenom så är hon stark och positiv och inspirerar väldigt många. Du har säkert bara läst om henne på en skvallerblogg men kollar du upp källan alltså tyras blogg innan du skriver taskiga saker om en själ som är så omtänksam och genuin som hon? Jag blir så trött på skiten hon får och allt tjat om att hon är arg och hänger ut. För vi som följer henne vet att det inte är sant och väldigt oförtjänt skitsnack! Att ifrågasätta ett land det förstår du inte är samma sak som att hänga ut nån om du tänker till. Jag tror inte många pratar om förlåtelse till en människa som några dagar innan hotat en med en yxa och misshandlat en. Eller? Tyra skrev att hon förlåter tjejen för det och att det är en tragedi att hon ska behöva ha det så, att det är Sveriges fel. Det är det Bloggbevakning syftade på var en uthängning. Fy fan rent ut sagt. Camcam skriver alla inlägg med teorier som får alla bloggare att se elaka ut. Det är bara hets och smutskastning för det ger klick. Det borde de flesta smarta människor se men tydligen inte du. Så läs om fakta innan du slänger ur dig dumheter om en människa som är mer storsint än många andra.

#8 - Nellie

#7 Men det är ju det jag menar. Slänga ur sig saker som "det är Sveriges fel" när Tyra egentligen inte kan veta något säkert alls om den här kvinnans bakgrund - det är bara otroligt dumt och naivt. Hon kanske har fått massa hjälp, men inte varit kapabel att ta emot den. För övrigt läser jag inte bloggbevakningen, men däremot är jag mycket medveten om hur många uthängningsinlägg Tyra skrivit tidigare genom åren - om allt ifrån människor hon hyrt hus av, till före detta anställda, andra hästmänniskor och olika vårdinrättningar. Och nu ska hon skriva något sensationellt om hur dålig polisen är...

#9 - Trem

Tycker inte att yxhot går att likställa med olaga intrång. En galen yxkvinna redo att gå till attack borde vara rätt hög prio för polisen även på en mindre ort. Helikopter eller ej, polishundar borde finnas att tillgå och utan att veta mycket om hundar så känns det spontant som att ett doftspår från någon som varit i en stuga och på Tyras altan borde vara förhållandevis lätt att spåra. Så länge man tar tag i det så länge händelsen är färsk.

#10 - Trem

Mitt svar var till "anonym".

#11 - Anonym

Trem: Tyra skrev ju att hundar spårade men att de ändå inte kunde hitta kvinnan.

#12 - Joanna-Livet med psykisk ohälsa

Usch va läskigt