bloggkommentatorerna

Drömmen för gästerna
På alla inspirerande inredningsbloggar jag besöker så är det gästrummen jag helst läser om. Det är ju så enkelt att göra ett fint och inbjudande gästrum. Det behövs inte så mycket grejer. En säng, fina, nytvättade sängkläder, en läslampa, några tavlor, ett nattygsbord, gardiner och en byrå med rena handdukar och några tvålar. Så fruktansvärt härligt att komma hem till någon som har ett sånt rum färdigt till en. Det är ju som att bo på ett personligt hotell. Bella kör hotellstilen rakt igenom, med ljudanläggning och fräscht vatten. Mokkasin har ett särskilt sommargästrum, med dubbla glasdörrar och vackert ljus. På vintern äter de där inne, men under semestern får gästerna sova i husets finaste rum.

Hos mig är det såhär: under middagen så övertalar man folk att stanna över natten. "Ta ett glas vin, ni kan sova här! Det är lugnt! Vi har gott om plats!" Sen blir det sent och jag säger samma sak varje gång: "Ni kan ta barnens rum. Nu har jag inte bytt sängkläder idag, men..." och gästerna bara: "Det gör ingenting!" Det funkar också, men det ÄR inte lika trevligt. 

Å andra sidan har vi inget ledigt rum att vika för gäster, och vi vill hellre umgås än att ställa in, så de får sova där de får plats. 

//Mia
#1 - *den undrande läsaren*

Nattygsbord? Heter det så i göteborgstrakterna eller var det en felskrivning? Har alltid sagt nattduksbord! :)

#2 - Line

#1 båda funkar :)

#3 - Blomma

Samma här. Om en någonsin får boende med plats för gästrum (drömmen) ska jag skaffa en sån där tavla med wifi inloggning och en burk med samples av shampoo/etc. Har värsta Pinterest drömmen.

#4 - Den undrande igen

Tack Line! Har aldrig hört det förr, men pratar förvisso inte superofta om nattduks-/tygsbord! :D

#5 - Linnéa

Vi har ett gästrum! Där står ett gäng flyttlådor vi aldrig tagit oss för att packa upp, en del städgrejer som dammsugare och dylikt för att det från början helt enkelt var lättare att ställa in det där än i städskåpet (inte nu längre, dock), möbler vi egentligen borde gjort oss av med för längesedan och annat som inte får plats i källaren. Men under allt det där står en fin, färdigbäddad säng med härligt mjuka kuddar i matchande färger... ;-)

Lyckligtvis funkar luftmadrass bra för det mesta.

#6 - sheryln

Hej, jag är den mest lyckliga personen på jordens sida, efter 6 månaders sorg och sorg utan att vara med den jag älskar, försökte jag allt mitt bästa för att jag ska göra min älskare lycklig men det verkar aldrig Träna bra det var som att jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu för att komma att förändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag kände den stora mannen när jag läste några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt många människor på deras förhållande problem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesbörd, liksom min besvär då bestämde jag mig för att inte slösa bort tiden eftersom jag har Missade min älskare så mycket jag bestämde mig för att kontakta honom och dela allt mitt problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkrar mig om att inom 48 timmar allt skulle bli sorterat ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit Hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och skickade tillbaka mina samtal och bad mig att tacka honom, jag var så glad, är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna om hans godhet Hela mitt liv. Om du passerar samma problem eller något slags problem kontaktar du den här fantastiska mannen på sin e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com}

1. Få din älskare eller man tillbaka
2 Lotteri stavning
3 Om du inte kan uppfylla din partner
4 viktminskning stavning
5 Skilsmässa stavning
6 marknadsföring på kontor
7 Få pengarna tillbaka
8 Graviditet stava för att bli gravid baby
9 kärleksspell
10 äktenskapsengagemang och så många fler
11 Pengar stava / lycka till stavning