bloggkommentatorerna

Gammal kärlek
Bella är ju på semester i Örnsköldsvik just nu, och passade på att hälsa på hos exet Nils Grundberg (Hajpojken! Storstadspojken!) och hans föräldrahem när hon ändå var i trakten. 

Nu blev jag sentimental. Hade bloggvärlden varit en tv-serie så hade Bella och Nils blivit ihop igen. För den första kärlekshistorien återkommer alltid när det är på låtsas. Men nu är det inte det, och de har säkert gått vidare i livet. Nils ser ut att ha skaffat page, till exempel. Men jag tycker ändå att det är fint med folk som kan ha en bra kontakt med sina föredettingar. 

//Mia
#1 - Johanna

Ännu mer random i denna historien: Att Bella är hemma hos Foppa?! Nicole som nämns i inlägget är alltså Nordin, sambo med Peter Forsberg. HUR känner de varann?

(Jag hoppas innerst inne på att Bella och Nils hittar tillbaka till varann. Osannolikt, men fint ändå!)

#2 - Anonym

inte helt omöjligt att de är ett par igen. Läste för någon vecka sedan någonstans (minns inte vart) att han lagt upp någon liknande semesterbild från där Bella var på insta...

#3 - Bella

Åh ja, Nils och Bella lyckliga i alla sina dagar a la Disney :D

#4 - Pernilla

Men eller hur, vem bryr sig om Nils?! Gimme some Foppa details för fan!

#5 - Tove

Nej de finns verkligen inga tecken på att de dejtar igen, folk vägrar ta in flickvänner och att hans semesterbilder inte alls överrensstämmer med Bellas, utan tvärt om visar midsommar mm från helt andra platser. Tror som Mia att enda anledningen att folk envist får för sig att de är ett par igen är att det är som på film, den stora kärleken ska alltid varit någon som introducerats under första kvarten :p

Knäppt att hon var 16 när de blev ihop! I mitt huvud var hon typ 20. Hon kändes så vuxen då. 16, när han hon då vara tillsammans med Marcel?!

#6 - The unreal Madde

Unnar verkligen Nils ett bättre öde än att bli en bit i den lövengripska tårtan och få sin tid med kärestan schemalagd av Bellas assistent.

#7 - Josefine

Såg också det och hade samma reaktion!

#8 - Merry

Alltid älskat Nils! Så härligt jordnära och rolig! Skrattar fortfarande åt hans parodi på Mogis "recension" av Snabba Cash! :D
Men helt ärligt så kan jag inte se dem bli ett par igen. Sorry men Nils förtjänar bättre..