bloggkommentatorerna

Gunilla Persson på Anna Books bröllop
När jag fick upp den lilla filmsnutten från Anna Books bröllop i mitt Instagramflöde så trodde jag först att jag hade sett fel. Var det Gunilla Persson som skymtades där bredvid skvallerreportern Hans Shimoda? Var tvungen att skicka klippet till en av personerna jag litar på mest i hela världen, Mia, för att få det konfirmerat och hon tyckte också att det såg ut som Gunilla Persson. Men vad gjorde hon där på Annas bröllop? Fanns hon ens innan Hollywoodfruar? Varför har inte Anna Book nämnt detta tidigare? Och vad hade Gunilla för relation till Sveriges kändisar i början av 2000-talet?  
 
En snabb googling på Gunilla Persson resuterade i att hon tydligen har varit anställd på Sveriges radio och intervjuat kändisar i ett program. WHAT!? Där ser man. 
 
Min teori är alltså att Gunilla Persson är bjuden till bröllopet i egenskap av "kändisreporter". Därav placeringen bredvid Shimoda. 
 
Det jag chockas mest av här är inte att Gunilla Persson var på Anna Books bröllop, utan faktumet att hon har haft ett program på Sveriges radio och att det helt har missats i Gunillas eget kändisskap. Det låter inte så Hollywoodfru om en säger. 
 
Är det någon av er läsare som kommer ihåg detta program? 
 
//Anna-Maria (i populärkulturell chock)
 
 
 
 
#1 - Emma

Anna book har själv svarat i sitt kommentarsfält att Gunilla Persson absolut inte var där. Men jag tycker också det ser ut som henne! Skumt 🤔

#2 - Anonym

Jag tyckte också det var jättelikt!

#3 - Emma

Anna book har nu tagit bort alla kommentarer som handlar om Gunilla Persson, haha alltså detta är ju helt klart ett sommarmyaterium värt att gräva vidare i 😅

#4 - Tove

Gud vad konstigt, om det verkligen inte var Gunilla hade det inte varit mer rimligt att bara säga nej det är inte hon och låta kommentarerna vara kvar..? Ibland tror jag att Anna Book är en fiktiv karakär. Och då brukade jag ändå se henne ibland när hon bodde i krokarna.

#5 - C

Hahahahahaha åh Tove! Vilken underbar kommentar. Jag känner likadant, hon kan inte finnas!

#6 - Anonym

Det här är ju jättespännande! Varför blånekar Anna Book i en rätt hånande kommentar att det de facto är Gunilla i filmen och senare raderar väljer att radera alla (för de var rätt många....) frågor angående om det verkligen är the Gunilla vi ser.

Har vi missat någon beef här?

#7 - Lina

Tror isf mer på att hon var där i egenskap av reporter och att Anna book vet med sig att hon inte bjudit Gunilla som gäst. Vad reportern hette har hon nog säkert ingen aning om och minns kanske inte ena att det var hon idag. Och sen har hon tagit bort kommentarerna när hon insett att det förmodligen är gunilla. Har dock inte kollat klippet själv så vet ej om det verkligen ser ut dom henne.

#8 - Anonym

Fast nej, Booken har förmodligen sett denna film minst en gång per år och har för länge sedan insett att the Gunilla sitter där i bänken - som inbjuden eller reporter må kvitta. Det blir ju bara löjligt att förneka och radera. Och just därför blir det än mer intressant....

#9 - Karin

Det måste vara Gunilla! Så lik.

#10 - Ida

Fast hon skriver ett förtydligande om en Patricia som är rätt namn på gästen. En Patricia barkman har tackat med ett hjärta under den kommentaren.

#11 - fille sans coeur

Gick in på Patricia Barkmans instagram, hon är väldigt lik Gunilla (på en lågupplöst videoupptagning). Och hon gör fin konst.