bloggkommentatorerna

Gynnings nya strandliv
Har någon kapat Carolina Gynnings blogg, eller har hon blivit personlighetsförändrad av att umgås med sina barn 24/7 under semestern? Skrattar ihjäl mig åt hennes beskrivning av hur en dag på stranden med hela familjen är.

Det är så sjukt, för det är det jag längtar mest efter, under tio månader om året. Men det vidrigaste som finns är när stranddagen börjar närma sig sitt slut. Alla är trötta och hungriga, så man beslutar sig för att packa ihop. Sand, svett, solskyddskräm och tusen smutsiga saker som ska packas i en skrinda som man släpar genom djup sand. Solen står högt som fan och något barn gråter av utmattning. Man sliter i skrindan som ungarna försöker sätta sig i. Sen kommer man äntligen hem och det är sandspår genom hela huset in till badrummet där ingen utom jag vill duscha. 

Men man älskar det. 

//Mia
#1 - Lisa

Hehe, jag håller med. Men i min familj kör vi ett annat upplägg. På dagen poolbad vid något friluftsbad (ni vet kommunala simbassänger med ngn liten kiosk och trampoliner) med gräsmatta och träd som ger skugga om man behöver och så kör vi havsbad på kvällen när vi ätit hemma. Ett kvällsdopp när det är mindre folk och mindre benägenhet att få sand överallt. Nöjda barn och nöjda föräldrar!