bloggkommentatorerna

Kenza är gift
Kenza har gift sig med sin Aleks i helgen. Hon har inte bloggat något om det ännu. Bara lagt upp den här bilden på Instagram. 
 
De verkar inte ha haft en # under brölloppet som #simcamwedding. 
 
Ett tecken på hälsa. 
 
Stort grattis! <3
 
//Anna-Maria
#1 - GRATTIS K&A

SKA inte damens namn vara först i sådana sammanhang, alltså borde tagen varit camsimwedding? Stör mig på det varje gång jag ser den, och den dyker upp förvånansvärt ofta.

Jaja. Grattis till Kenza och Alex, blir alltid så glad av att de ser så lyckliga ut ihop. Väl medveten om att alla kan fejka framför kameran, men jag hoppas att de verkligen är sådär genuint lyckliga som Kenza framställer dom! All lycka till dom! Till "simcam" också givetvis! :D ♥️

Och nu till det roligaste, klänningen!!! Vad tyckte alla om klänningen, var den en sådan som ni alla här inne hade gissat att Kenza skulle välja? :)

#2 - Alex

Jag hade väntat mig en mer figurnära klänning i sjöjungrumodell. Hennes klänning är jättefin men jag hade gärna sett mindre spets på en sådan modell. Den är förmodligen mycket vackrare i verkligheten iallafall, detaljer brukar inte fastna på bild så bra. Min brudklänning hade ett slags champagnefärgat brokadmönstrat tyg som inte alls syns på fotona, så jag får ta fram den ur garderoben ibland för att beundra den. ;)

#3 - Erica

Ahhh-haaaa det var DÄR hon försvann i helgen. Hade nog inte helt koll på vilket datum det var i sommar så satt och undrade! Fina Kenza, hoppas hon delar massa bilder.

#4 - GRATTIS K&A

Hade också förväntat mig en mer sjöjungfruliknande modell, så blev (positivt) överraskad av hennes val! Väldigt stilfull! Inte för att jag inte tycker sjöjungfrumodeller kan se "sexiga" ut, men jag tycker om idén om just bröllop som en mer romantisk och högtidlig tillställning än ett tillfälle att visa upp alla sina "tillgångar", (rygg, ben, byst osv). Dömer verkligen inte någon, är personligen bara inte så förtjust i den trenden, kan vara för att jag själv hade känt mig så obekväm i att stå i en pnina tornai-klänning framför släkt och familj, plus att det känns lite "omodernt".

Förstår vad du menar ang. spetsen, men tyckte den var ovanligt vacker faktiskt, även om jag är lite trött på spets efter att ha sett det på precis varje brudklänning jag sett irl, och ofta på bild. Var inte superförtjust i spetsen på t ex prinsessan Madeleines och Sofias klänningar, tyckte faktiskt Kenzas såg ut som en "mer spännande" version av dem!

Tycker också att det möjligtvis hade kunnat vara ännu mera vidd på klänningen, nu när jag ändå granskar den i detalj, för att göra den mer dramatisk. Kenza kan ju verkligen pull off vad som helst som vi andra dödliga skulle se ut som ett skämt i.... :)

Åh det du beskriver av din klänning låter som en dröm! Önskar att man kunde posta bilder i kommentarerna :) och ja håller med ang att detaljer sällan gör sig rättvisa på bilder, tyvärr! Om man ändå fick chansen att studera alla dessa ljuvliga skapelser irl! 😍

#5 - GRATTIS K&A

...Kanske även borde lägga till "bakdel" där jag listar tillgångar här ovan, som väl oftast poängen med sjöjungfrumodeller! :D

#6 - Sofia

Tycker det snarare är praktiskt med hashtags för större tillställningar. Enkeltatt att samla alla bilder så att gäster och värdar kan ta del av allt på ett ställe.

#7 - Anna

Jag gifte mig också i sommar, och vi vägrade sätta en hashtagg! Något som väckte en hel del frågor i bekantskapskretsen. Det hela slutade även med att vi inte tillät foton i kyrkan och ett önskat mobilförbud under middag/fest. Men för oss var det viktigt att folk var närvarande! Samtidigt som vi faktiskt hade valt ut just dessa gäster att få dela vår dag, och vi ville inte ha det livesänt på sociala medier. Något vi tror hade blivit en risk annars... i efterhand har flera gäster tackat för att vi tog tydlig ställning från sociala medier, och att de kände att de verkligen kunde slappna av och njuta av hela dagen. Så jag är helt för att vägra hashtagg, och tycker att det är helt rätt av Kenza!

#8 - Bello

Hon såg helt fantastisk ut, hennes klänning är mer "regal" än både prinsessan Sofias och prinsessan Madeleines!

#9 - Anonym

Hon ser helt fantastisk ut! Och deras glädje syns verkligen igenom. Positivt överraskad av klänningen. Trodde att hon skulle välja något mer figursytt och "naket". Antar att den här klänningen är öppen i ryggen, men såå fint med klädda ärmar!

#10 - Diana

Ja jag tycker det är så kul!! Helt utan förvarning och allt. :D Underbart, stort grattis till Kenza.

#11 - Ava

Håret var slarvigt uppsatt reagerade jag på. .

#12 - GRATTIS K&A

Ava, fast det är väl meningen? Att det ska se lite bohemiskt/romantiskt ut? Tror varje "slarvig" lock är noggrant planerad och utplacerad :D

#13 - sheryln

Hej, jag är den mest lyckliga personen på jordens sida, efter 6 månaders sorg och sorg utan att vara med den jag älskar, försökte jag allt mitt bästa för att jag ska göra min älskare lycklig men det verkar aldrig Träna bra det var som att jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu för att komma att förändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag kände den stora mannen när jag läste några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt många människor på deras förhållande problem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesbörd, liksom min besvär då bestämde jag mig för att inte slösa bort tiden eftersom jag har Missade min älskare så mycket jag bestämde mig för att kontakta honom och dela allt mitt problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkrar mig om att inom 48 timmar allt skulle bli sorterat ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit Hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och skickade tillbaka mina samtal och bad mig att tacka honom, jag var så glad, är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna om hans godhet Hela mitt liv. Om du passerar samma problem eller något slags problem kontaktar du den här fantastiska mannen på sin e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com}

1. Få din älskare eller man tillbaka
2 Lotteri stavning
3 Om du inte kan uppfylla din partner
4 viktminskning stavning
5 Skilsmässa stavning
6 marknadsföring på kontor
7 Få pengarna tillbaka
8 Graviditet stava för att bli gravid baby
9 kärleksspell
10 äktenskapsengagemang och så många fler
11 Pengar stava / lycka till stavning