bloggkommentatorerna

När män bara lyssnar på män
Jag håller på att lyssna ikapp en massa poddar och det bästa sättet för det är att träna. Gå, springa, cykla och så vidare. Egentid när det är som bäst. Jag hörde då i Mannheimer och Skäringer, det sjuka, att Noor El Refai hade fått springa av scenen på Norra Brunn för att några killar hade trakasserat henne och inte slutat när hon bad dem. (Jag tänkte på livet som lärare då.) Henrik Schyffert fick då komma in på scenen och försvara henne och DÅ lyssnade killarna. Så sjukt att det skall behöva vara så här. Har det blivit värre? Vet inte, för förr fanns det ju typ inga kvinnliga stå upp-komiker. 
 
På ett sätt tycker jag att det är bra att Schyffert sa till dem men på ett annat så jävla deppigt att de lyssnar mer på honom än på henne. 
 
//Anna-Maria (som nu kan använda kategorin Henrik Schyffert)
#1 - Anonym

När man hör sånt inser man ju varför feminismen är så viktig!!

#2 - Ida

Schyffert går inte upp på scen utan går efter snubbarna när de gått. Läs Nours instagram från 1 juni, det är STARKT! Älskar Nour!

#3 - Maria

Kan inte alla gå in på kryddburken.se och peppa Linda som verkar må något helt förskräckligt. Vi har alla njutit av hennes recept någon gång. Låt oss ge lite nätkärlek!

#4 - Josefine

Det är bara så sjukt. Att det ens ska behövas en man för att en annan man ska lyssna?

#5 - ab

Fattar inte vad mannen kan ha fått ut av att bete sig så. Varför sabba för någon annan? Och synd att ingen av hans vänner sa ifrån.