bloggkommentatorerna

Nyhetstorka
Dessa två veckor i mitten av juli är de värsta för vår blogg. Det finns så få inlägg att läsa, och de är så innehållslösa och slöa. Vem orkar debattera i värmen, eventuellt efter några glas rosé, eller efter några dagar i svärmors sällskap? 

Men det finns ju tusentals bloggar, så självklart missar vi en del. Finns det något ni kan tipsa om? Rekommendera någon blogg, eller något särskilt inlägg ni läst på sistone?

//Mia
#1 - Kikan

Kan passa på att tipsa om min blogg "Hemma hos Kikan -din guide till en hållbar livsstil" och ett av mina senaste inlägg som handlar om hur det verkligen är att semestra med barn. 😀

#2 - Beatatjata

Läs min. Hinner ju blogga när jag är ledig för en gångs skull! Orkar dock aldrig debattera och ha mig. Eller provocera. Väldigt mellanmjölk gissar jag.

#3 - thesadbox

Har inte tips om en blogg men tänker tillbaka på ett inlägg ni skrev för något år sen när instagram började bli populärt bland bloggarna och ni spådde om hur ni såg instagram och andra sociala medier utveckla sig vid sidan av bloggen som format. Nu med facit i hand, hur tycker ni att det har blivit? :)

#4 - Blomma

Vad tycker ni om Bloggbevakning?

#5 - Hanna

Tipsar om min blogg. Träning och vardag i en enda röra. :-D

#6 - Anna

Sandra Beijer om hennes ex.

#7 - Mamma bläckfisk

Det känns lite pinsamt att rekommendera sin egen blogg men jag gör det ändå (ser ju att andra vågar det). I mitt senaste inlägg (från tidigare idag) lyckades jag faktiskt uppbåda några uns debattkraft trots semestertiderna. Ta gärna en titt på det!

#8 - Kristina K

Varför skriver ni inte och tipsar om tyras blogg? Hon verkar starkare en någonsin och har även stängt av kommentarer vilket har gett den ett rejält uppskjut. Det är den enda bloggen jag klarar av att läsa. Den ger så mycket och jag hade aldrig klarat av mig utbrändhet utan hennes blogg. Den är så jädrans äkta och jag tycker Fler borde få tips lm att tyras blogg är tillbaka i ny form.

#9 - Anonym

Hej. Jag har precis börjat blogga om min psykiska ohälsa och kroniska värk.
Jag behöver ett forum där jag kan skriva precis som det är och har varit.
Kika gärna in :http://frnmrkertillljuset.blogg.se/

#10 - L

Anna Books försvar av sin son som dömdes för våldtäkt på en 13-åring är det sjukaste jag läst i veckan.

#11 - Anonym

Att blondinbellas kommentarsfällt har spårat ur totalt?

#12 - Grit

Margaux Dietz har skaffat pass till sin son. Passfotot blev så himla roligt.

#13 - Lisa

Ursäkta mig, men värme? Var? Inte i Skåne iaf...

#14 - Krista%20

Bebispassbilden var verkligen sjukt rolig.
http://www.devote.se/margaux/pablos-passbild-30837070

#15 - Niklas Sandqvist

Tipsar om min. Inte så många män som skriver bloggar tycker jag, än mindre ifrån Norr! Skriver om allt som faller mig på men mest IT i fokus. I Lappland är det förresten kallt just nu, så vinet behöver ingen kyl iaf ;-)

#16 - Anna

Jag kan tipsa om Laila Högfeldts blogg. För mig är hon ganska ny men hon har blivit ganska stor inom bloggvärlden på kort tid och nu ser jag henne lite överalt. Lailas.me och hon skriver väldigt intressanta inlägg. I söndags skrev hon om familjeparkeringar exempelvis. https://lailas.me/2017/07/16/utskalld-pa-familjeparkering/

#17 - Linda

Tipsar om den här bloggen: superherohampus.com Det är svårt att inte bli berörd när man läser den.