bloggkommentatorerna

Romantikgoals?
Paula kidnappades av Hugo i samband med sin 26-årsdag. Hon fick 20 minuter på sig att packa en väska. Resten hade Hugo fixat. Det blev en resa till Budapest, fint hotell, goda middagar utan småbarn. Barnvakt var ordnad, födelsedagsfirande med barnen var redan avklarat. Paula kan bara slappna av. 

Är ni positiva eller negativa till en sån grej? Folk med kontrollbehov brukar väl generellt inte uppskatta det riktigt. Jag hade gillat det, OM det verkligen passade. Ens partner måste ju kolla ALLT innan en sån grej bokas. Tänk om man har någon deadline, eller något jätteviktigt möte? Tänk om man inte känner sig trygg med barnvakten, eller själv har några jätteroliga planer? Och så måste överraskaren utgå från partnerns önskemål och intressen, inte bara boka in en resa som man själv tycker är toppen. 

I det här fallet verkar Paula nöjd, och Hugo har tänkt på allt. Ett liveband sjöng Happy birthday på restaurangen, och marängen exploderade i tomtebloss. Paula är nyförälskad. Ah...

//Mia
#1 - Pia

Jag fick en sån present av min man när jag fyllde 30: han hade bokat en resa till min syster i NY, fixat ledigt för mig på mitt jobb, fixat barnvakt. Jag fick en sån chock att jag började gråta, barnen trodde inte jag blev glad. Jag gick med ett fånleende hela dagen. Det varen fantastisk present.

#2 - Charlotte

Åh- absolut INTE!
Jag fick en resa av ett ex en gång, kände sån panik av icke-kontrollen att jag ringde till mamma och grinade, haha!

Av min man (som antagligen känner mig bättre) har jag fått resor men som är inplanerade några veckor fram i tiden! Passar mig betydligt bättre :-)

#3 - Isabelle

OT: varför kommer inte era nya inlägg upp på Bloglovin? :'( är det bara jag som har detta problem?

#4 - Blomma

Verkligen inte. Vill tvätta håret och tvätta och packa och en miljon andra saker först.

#5 - Veronica

Fick nya fälgar till bilen av min sambo en gång.. men blev glad 😊

#6 - MD

Älskar överraskningar men vill oftast veta om dem lite i förväg :) Typ att jag vet att han fixat något på lördag men jag vet inte vad. Så i det här fallet hade jag velat veta att jag skulle hålla hela helgen fri, och att jag skulle få tid att typ anpassa klädsel och sånt.

#7 - I.

Ahh, skräck och fasa för mig! Dels för att jag vill vara förberedd både mentalt och praktiskt, men även för att jag älskar att längta och se fram emot saker. Glädjen förlängs då, tycker jag.

#8 - svr

Jag har inget emot överraskningar, så länge de inte påverkar vår ekonomi alltför mycket. En resa hade definitivt gjort det och jag hade inte uppskattat att inte få ta del av planeringen och därmed missa en chans att besöka platser jag kanske aldrig får möjlighet att besöka igen. Jag hade heller aldrig velat frånta mitt barn möjligheten att uppleva en annan kultur. En perfekt överraskning för mig hade varit att få ha lägenheten för mig själv en helg med fullproppat kylskåp och skafferi :D