bloggkommentatorerna

Svensk hunk fick lära franske kungen att ligga
Ser att House och Philia-Petra har varit på slottet i Versaille. Magnifikt är det och det var för att alla andra i Frankrike på den tiden betalade för slottet med blod, svett och tårar. 98% av den franska befolkningen var bönder som slet för att detta skulle kunna bli verklighet. Kungen Ludvig XIV var tydligen inte det vassaste besticket och det utnyttjade adeln på sätt att de tog pengarna själva som de drev in från bönderna. Kungen fick därför gå ut till bönderna och kräva ännu mer från dem så det var inte så konstigt att kungen och adeln fick fly för sina liv under revolutionen. Dubbelbeskattning känns ju ännu mer som ett hån när man såg vilket lyxliv adeln och kungen levde. När ett slott som imponerar på bloggare och annat fölk än idag, kunde byggas på 1600-talet, så förstår man vilka klasskillnader det handlade om. 
 
Ludvigs fru, Marie Antoinette, hade en affär med den svenske hunken och superambassadören Axel von Fersen. Han var tydligen så duktig på det där att han fick i uppdrag att lära Ludvig hur man skulle göra för att det franska kungahuset skulle få arvingar. Om han lyckades vet vi inte riktigt. Marie ville nog ligga med alla möjliga hunkar i sitt "lilla" lusthus om hon hade en man som inte visste hur man skulle göra. 
 
//Anna-Maria 
 
 
#1 - S

Hahahaha men guud så ner värderande? Skulle det inte handla om en död drottning så hade jag definitivt sagt avundsjuk! Absolut var axel von fersen en känd "frilla" men att kungaparet fick barn - javisst! Marie Antoinette är tillsammans med den uråldriga Stuart släkten anfäder till de flesta moderna kungahus. (Antar att ni kollar både outlander och reign) om det skulle intressera er mer så hade axel en syster - Sophie von fersen som bodde på blaiseholmen i Stockholm.. :)

#2 - Ifs

Åh! Kanske är det för att jag är lite full men jag älskade det här inlägget. Ser framför mig hur du gått och tänkt på det här och riktigt känner klasshatet svalla och plötsligt uppenbarade det sig ett gyllene tillfälle att skriva något om det. Obs, jag är inte ironisk, kände bara igen mig själv. Älskar drapor!

#3 - Anonym

Fel Ludvig... satt lite i halsen faktiskt när du påstod att ludvig 14 inte var den skarpaste kniven i lådan. Solkungen var säkert ett klassföraktande as men ett begåvat sådant. Det var Ludvig 16 som var puckad och sedermera avrättades.

#4 - Alexandra Eriksson

Åh Kenza har gift sig! Så vacker (såklart) och ser superlycklig ut ❤️❤️❤️

#5 - Anonym

Han var ju trots allt djupt förälskad i henne. Och hon i honom troligen. Von Fersen försökte rädda dem båda från giljotinen. Tycker det här var rätt löjligt skrivet och väldigt historielöst.

#6 - sheryln

Hej, jag är den mest lyckliga personen på jordens sida, efter 6 månaders sorg och sorg utan att vara med den jag älskar, försökte jag allt mitt bästa för att jag ska göra min älskare lycklig men det verkar aldrig Träna bra det var som att jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu för att komma att förändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag kände den stora mannen när jag läste några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt många människor på deras förhållande problem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesbörd, liksom min besvär då bestämde jag mig för att inte slösa bort tiden eftersom jag har Missade min älskare så mycket jag bestämde mig för att kontakta honom och dela allt mitt problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkrar mig om att inom 48 timmar allt skulle bli sorterat ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit Hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och skickade tillbaka mina samtal och bad mig att tacka honom, jag var så glad, är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna om hans godhet Hela mitt liv. Om du passerar samma problem eller något slags problem kontaktar du den här fantastiska mannen på sin e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com}

1. Få din älskare eller man tillbaka
2 Lotteri stavning
3 Om du inte kan uppfylla din partner
4 viktminskning stavning
5 Skilsmässa stavning
6 marknadsföring på kontor
7 Få pengarna tillbaka
8 Graviditet stava för att bli gravid baby
9 kärleksspell
10 äktenskapsengagemang och så många fler
11 Pengar stava / lycka till stavning