bloggkommentatorerna

20 år sedan glamourmodellen var störst
Idag har Hannah och Magdalena Graaf haft en jubileumsfotogafering. Det är 20 år sedan de stod "tutte mot tutte", som Linda Skugge brukade skriva om just dessa två systrar på den tiden, bredvid varandra och log i midsommarkrans på Aftonbladets omslag. Jag minns det otroligt väl. Jag var alltså 17 år och gick på gymnasiet. Hannah Graaf var den snyggaste som fanns. Magdalena var en bonus, en storasyrra som såg nästan likadan ut och som gjorde att Hannah utmärkte sig från mängden. Otroligt att glamourmodellernas storhetstid alltså ligger nästan 20 år bakåt i tiden. Nu är det ju faktiskt inte så längre. Hannah och Magdalena är framgångsrika, unika och charmiga, men det är inte utviken som gör det längre. 

//Mia
#1 - Blomma

Usch, kommer ihåg hur jag brukade jämföra mig med dem när jag var tonåring och förstod att det var SÅ man skulle vara för att bli omtyckt.

Svar: Ja, det var verkligen en speciell tid, att vara tonåring under slutet av 90-talet då varenda tidning, oavsett om de riktade sig till män eller unga tjejer, hade en lättklädd tjej, slickandes på en KLUBBA, eller något annat porrigt, på omslaget. //Mia
bloggkommentatorerna

#2 - Anonym

Kom ihåg att jag tycket det kändes så weird att de stog tutte mot tutte med sin syrra 😁

#3 - Anonym

Oj vilket elakt inlägg. Magdalena var ju lika snygg. Snacka om bitchigt inlägg

Svar: Du tolkar det så du. I mina ögon, som 17-åring, var det så att det fanns en tjej som var nästan lika gammal som jag som alla plötsligt ville ha. Det var Hannah. Sedan visade det sig att hon hade en syrra som också var vacker, men som var flera år äldre och hade barn, dvs någon som man inte alls identifierade sig lika starkt med. Tillsammans blev de fenomenet "systrarna Graaf". Det var Hannah som började modella och hon fick med sig Magdalena efter ett tag. Det har Magdalena skrivit om i sin första bok, den om när hennes kille försökte döda henne.
Orkar inte med kränktheten. Hannah och Maggan är erkänt vackra människor som lyckats försörja sig delvis på utseendet. Bara för att man skriver att någon är vackrast i världen så är inte det något påhopp på alla andra människor.

För övrigt var det slarvigt skrivet, och jag tar tillbaka det, för det är ju egentligen Cara Delevingne som är vackrast i världen.
//Mia
bloggkommentatorerna

#4 - Carolina

Och de blir ta mig fan bara vackrare för varje år.