bloggkommentatorerna

Fly fältet på midsommar
Midsommar i bloggvärlden i år verkar ha temat: FLY SVERIGE! Många sociala media-folk har spenderat helgen utomlands någonstans där vädret är lite bättre än här i Sverige. Jag vet inte hur många trämidsommarstänger som jag har sett viftas med idag när jag scrollat på Bloglovin´. Det är jättetrist att vädret ofta är kasst i Sverige och det är precis som om man inte vill ta till sig det även om man vet hur det är efter att ha bott i det här landet hela sitt liv. Är man rädd för att bli besviken så är det bättre att fly fältet. 
 
Triggervarning, spekulation:
 
En som gjorde det, drog utomlands, är Isabella Löwengrip och jag får en känsla av att vännen som följt med henne på resan kanske är mer än en "vän"? Det känns som om hon inte hade skrivit så annars. Hon vill att vi skall undra. Hon hade kunnat skiriva om maten, hotellet, gjort reklam för något eller vad som helst istället.
 
Jaja, jag och Mia hade en legendarisk midsommar trots dåligt väder i Sverige. Hoppas att ni hade det bra!
 
//Anna-Maria
#1 - Fille sans coeur

var tvungen att gå in på flashback och läsa, någon där tror att det är exet Nils som är med, han har tydligen postat utlandsbilder på instagram.
Om så är fallet, så tror jag inte det är någon romans, utan bara skönt med en gammal riktigt nära vän att hänga med under en svår period.

#2 - Fille sans coeur

Och alltså, saknar Nils! Han verkade som en skön person.
Saknar Ricky också, fast där är jag mer ambivalent. Jag tyckte Fokis blogg var kul att läsa när det var han som skrev den, han var duktig både på text, foto och att balansera innehållet. Men sen verkade han bete sig lite illa så well...men ändå, han var duktig på att leverera underhållning, så får väl säga istället att jag saknar Rickys innehåll. Nils å andra sidan verkar vara en kul människa med sjyssta värderingar.

#3 - Tove

Tror absolut inte det är Nils, (och han postade väl för övrigt midsommarbilder från andra platser) men tycker på något sätt den teorin är så charmig! Det är som en romantisk komedi där superkillen hon till sist faller för i slutet alltid måste varit någon gullig kille som introducerades i början av filmen. Och nu från ingenstans (att Bella nämner att hon sött på Nils en gång på stan typ?) börjar folk hitta på att henens nya romans är Nils bara för att man så gärna vill att det ska vara som i den där romantiska filmen (trots att det finns miljontals män och det knappast är särskilt vanligt att man blir ihop med ett ex)

#4 - Josefine

Även om vädret alltid är dåligt på midsommar så finns det ändå något charmigt i det!