bloggkommentatorerna

Glädje, så lustigt fenomen
Olika glada människor som fascinerat mig idag: 
  • Claudia Galli i sin nya adlink-pyjamas. Hon håller på att skratta ihjäl sig uppe på balkongen. 
  • Jonna Jinton på springtur i regnet. Hon tycker om luften som ett sommarregn ger. Det känner många igen sig i, tror jag. Det många andra löpare däremot inte gör är att springa med hoppsasteg. Eller spontant kuta bort till ett träd och dricka från barren. 
Det här inlägget gjorde mig på oväntat gott humör faktiskt. Sitter här och kluckar förnöjt. Det känns ju lite taskigt att garva åt någon som är glad, men hallå, är det någon som bör kunna ta det så är det ju en lycklig person med turen på sin sida. Och nästa gång kanske det är min tur! Då kan ni skaka på huvudet åt mig när jag står och flaxar och skränar åt att jag känner livet i mig, eller något. 
 
//Mia
#1 - johanna

Hahah Jonna <3 Jag skrattar högt här framför jobbdatorn. Det GÅR ju inte att ogilla henne för hon verkar vara världens mest godhjärtade och härliga människa men ibland är hon nästa en parodi på sig själv. Skuttar runt fram och tillbaka på en landsväg och dricker regnvatten från trädens barr!? Hahah.

#2 - Tove

Johanna, har du läst hennes inlägg där hon visar sin dagbok från när hon barn barn? Tyckte det var så roligt. Samma tokiga spirituella personligthet, hon verkar verkligen vara sådär på riktigt, innifrån och ut!

#3 - johanna

Tove! Tack för tips, vilken guldläsning så här på eftermiddagen! :D "Det är jag som vänder vindarna, men mamma tror mig inte" hahaha. Blir så sugen på att gå hem och läsa min egen gamla dagbok nu också, men den är nog snäppet mindre spirituell och mer "idag gjorde jag grupparbete med Sebbe. Han är så söt så jag blev alldeles röd i ansiktet" ;)