bloggkommentatorerna

Manshatet
Malin Wollin skriver krönikor i Aftonbladet och hon får som alla andra kvinnor väldigt mycket hat från män. Hon brukar sätta idioterna på plats ibland. Läs hennes inlägg om det här. 
 
Samma sak händer alla kvinnor. I alla åldrar. Läs det här inlägget av Nellie Berntsson. Bra skrivet av henne tycker jag. Ingen kvinna ska ta den här skiten. 
 
Jag och Mia är förskonade från detta manshat här i bloggen, eftersom det mest är vettiga kvinnor som läser, tack till er. Men när mitt inlägg om Fidget Spinners kom ut på Nyheter24:as debattsida där det hänger en del andra läsare, så var karlarna där som ett brev på posten. Det är ju så man inte vågar läsa kommentarerna efter ett tag. 
 
Idag träffar Lady Dahmer och Cissi Wallin, handbollsspelaren Linnea Claeson som har kontot @assholeonline, där hon lägger upp och hänger ut alla män som skickar sjuka saker till henne, och jag antar att de har spelat in pod tillsammans. Hoppas det i alla fall.
 
Ha en fin söndagskväll!
 
//Anna-Maria
#1 - Hanna

Hoppas att det är så! Jag ser fram mot det poddavsnittet!

#2 - Ida

Linnea skrev att hon skulle vara med i Penntricket på sin (assholesonline) instastory, så det är rätt antaget!

#3 - Anonym

Hon skriver i Aftonbladet :)

#4 - S

Den där Björn skriver till Malin att alla borde behandlas med repsekt - låter skitläskigt tycker jag med en sekt utrustade med rep som de ska 'behandla' oss alla med..