bloggkommentatorerna

Miriam och Anna
Anna som hade företaget Avanna tidigare har skrivit kontrakt med Warner music. Hennes teckningar på Miriam skall pryda Miriam Bryants skiva som släpps nu när som. 
 
Kul och grattis!
 
//Anna-Maria
#1 - Bloggfokus

Roligt och coolt !

#2 - Anonym

Roligt. Hon är duktig, har några plagg hemma som hon designat. Dock var det längesedan jag läste inne hos henne och nu när ni länkade dit så gick jag in och kände bara neeej. Blev ärligt talat så besviken på hennes inlägg om sin "bikinikropp."

Har lite svårt att formulera känslorna jag fick när jag läste, men typ såhär: hon som är så smal och fin menade att hon har daller, celluiter , sladder, grova ben och allt vad det var. Visst vet jag att man kan vara väldigt kritisk mot sin egen kropp, men jag som bara ser en smal tjej och är i samma ålder som henne skäms över hur JAG ser ut när hon lägger ut bikinibilder och skriver att det är helt okej att se ut såhär när man är 35. Eh, ja, men hon är ju normalviktig och ser jättefin ut, det är väl klart att det är ok? Varför ta en helt norminkluderad kropp och göra den till något slags statement? Hur ska jag som väger 20 kilo mer än jag borde, med ben som har stora gropar, en mage som väller över kanten på trosorna och som helt enkelt ses som tjock kunna känna mig ok med MIN 35- åriga kropp när en sådan tjej skriver så om sig? Vet inte om det framgår hur jag menar, och Anna har säkert ingen baktanke med det hon skrev, men för mig svider det när jag läser och ser bilden. Tror för övrigt knappast att hon lagt ut en sådan bild på sig själv om hon inte visste att folk skulle tänka "snygg kropp" när de ser henne.

#3 - Garderobsgrubblaren

Känner att jag vill svara Dig #2 som kommenterat.
Nej jag hade ingen baktanke med det jag skrev.
Det enda jag vill att DU ska känna är att Du också ska känna att du Duger och är helt OK, mer än OK! Älska dig själv ! Jag förstår hur du tänker absolut..antagligen som jag själv i så många år tänkta och känt så fort någon som är längre än mina 157 cm tyckt att de är korta ...eller de som tyckt de haft dålig hy med nån enstaka finne när man själv många gånger sjukskrivit sig för stora varande bölder i ansiktet... Jag var väldigt överviktig i mina tonår, blev normalviktig sista året på gymnasiet och har sedan i vuxen ålder pendlat väldigt i vikt, upp 20 kilo, ner 15, upp 10, ner 7 etc. Du skriver att jag är normalviktig..vad det nu är..? Enligt BMImåttstock ligger jag precis på gränsen till övervikt .
Jag har nojjat och hatat över och kring mig själv i så många år... sen fick jag proppar i båda lungorna och efter det började jag så smått tänka annorlunda och värdera om..för lite mer än ett år sedan slutade jag helt enkelt att hata och istället älska mig själv...Jag vet ju min historia...vad min kropp varit med om hur den sett ut genom åren och hur den ser ut naken.
..Sen tror jag att man får...måste försöka sluta jämföra sig med andra, att det är det viktigaste man kan göra för sig själv och hitta sitt egenvärde utanför sociala medier eller andras referensramar...Och att en stillbildsselfie tagen med en telefon i en dammig spegel i väl vald vinkel inte heller kanske visar celluliter, alla bristningar, acneärr och "daller" här och där....men så länge man inte är nöjd med sig själv så kommer man tyvärr alltid ta åt sig av hur andra uttrycker sig kring sitt utseende och hitta vinklar för att fortsätta såra och trycka ned sig själv.

Men nej, nån baktanke fanns inte utan jag fortsätter helt enkelt mitt älskamigsjälvtåg jag hoppade på förra året och jag hoppas du kan hoppa på det också.
kram