bloggkommentatorerna

Paus för Skam
Blev helt satt ur spel ikväll när jag såg senaste Skam-klippet. Tänker inte skriva mer än så för då blir det rabalder om spoilers. Men här under får ni gärna kommentera. Vad tyckte ni?

//Mia
#1 - Anonym

Vadå senaste klippet? Utveckla! Kommer det inget nytt avsnitt i morgon lördag?

Svar: Nästan varje dag kommer det klipp här: http://skam.p3.no/
De är dock inte textade på svenska, så man får hålla tillgodo med norskan. Sedan kommer ett textat avsnitt på svt varje lördag. Men jag hade inte kunnat hålla mig om jag var du. //Mia
bloggkommentatorerna

#2 - D

OMG!!!!!!!!!!!! <3

#3 - sanna hyvärinen

Tips :) Kolla på dailymotions hemsida med engelsk text (sök skam english) :) JAG DOOOOOOOOOOOOG AV DE SENASTE AVSNITTET!!! ALLT BRA PÅ SAMMA GÅNG LXM! Tror du (utan att avslöja för mkt för de som ser kommentaren) att båda kommer bli tls med båda haha? :)

#4 - Sofia

Men, man kan väl inte se avsnitten via skam.p3.no, är det inte blockat från Sverige??

#5 - L

Jag fullkomligt älskade Nooras säsong med henne och William. Nu tycker jag dock att han inte alls förtjänar en plats. Vill ha Sana och Yousef, fokus ska ligga på dem. Men ett fantastiskt klipp på många sätt. Feelgood liksom. Älskar skam!

#6 - Teresa

Fick seriöst hjärtklappning när han hoppade ur bilen, haha.
Det är två avsnitt kvar och nu hoppas jag på att nästa avsnitt kommer handla om lyckliga slut för alla paren och att sista avsnittet är ett hopp fram till russetiden! :)

#7 - emilie

Kan hålla med om att fokus borde ligga på Sana, men det är ju sista säsongen... Vore jättetråkigt om dom inte knöt ihop säcken angående Noora och William innan Skam tar slut.

#8 - L

#6 kanske överdrivet av mig när jag sa att William inte alls förtjänar en plats för det tycker jag ju att han gör men inte på ett sätt som tar fokus från Sana. Önskar också lyckliga slut (behöver i mina ögon inte innebära att W och N blir tillsammans). Sana och Yousef önskar jag blir tillsammans. Deras blickar är magiska.

Önskar däremot inte hopp fram till russetiden. Det som är så förtjusande med skam är ju att det sker i realtid. Att man får vara med NU. Risken med att hoppa fram bara för att få ett avslut med russefest är ju att det blir lite som sista avsnittet av OTH. Inte alls värdigt. En film däremot om russetiden hade varit TOP

#9 - ab

Sofia: Det går att se klippen i Sverige. Det skulle vara låst pga musikrättigheter men länder som har köpt in serien och därmed betalat för musiken har tillgång till klippen.

#10 - Marie

Omg! Jag älskar Skam och att den faktiskt är oförutsägbar. Följ karaktärerna på Instagram, det hände mycket där igår kan jag säga!

#11 - Hanna

OMG! Jag dog nästan när jag såg bilen. Är helt beroende av SKAM och detta var helt oväntat, men en välkommen tvist. Så glad att ni skriver om Skam, världens bästa serie!!

#12 - Johanna

Åå vad mysigt det var! Såg det sent igårkväll och bara satt och njöt. Jag har absolut inga problem med att noora/William-säcken får knytas ihop såhär på slutet, tycker inte att det stjäl farligt mycket uppmärksamhet från sana. då stör jag mig faktiskt mer på att Isak och framför allt even har fått så enormt mkt tid den här säsongen. Säsong 3 fokuserade ju verkligen på deras relation till 95 %, räcker inte det..? Säsong 2 däremot var ju, som jag upplevde den, bara till kanske 75 % fokuserad på noora och Williams relation, övrig tid ägnades ändå åt tjejgänget, fest och annat kul, så att de får 30 sekunder i fokus nu gör mig ingenting! :)

Men det här vågar man ju inte skriva i kosegruppa på fb för då får man hela Evak-mobben på sig ;)

#13 - Elin

Men varför kommer inte det svenska på svtplay förens imorgon söndag?

#14 - Grit

Senaste avsnittet av SKAM är uppe på SVT nu.

#15 - F

Så.bra.avsnitt! Men alltså, vad skulle Sana berätta i slutet och vad är det för mail W tackar för?

#16 - ab

Johanna: Evak fansen tycker tvärtom och har räknat ut att Even bara har synts 9 minuter denna säsong (vet inte om de har rätt). Är trött på tjat och krav från Evak fans.

F: Sana skulle berätta att hon hade mailat William.

#17 - L

#15/F: Sana och Noora satt och snackade i början av säsongen om varför Noora stack från London. Noora berättade för Sana att hon börjat skriva ett mejl till honom flera ggr men att hon aldrig skickade iväg det. I ett annat klipp ska Sana ge Sara Maris (hon som har russebussen) mejl. Sana har den inte men Noora som sitter mittemot har den och låter Sana logga in på den. Hon ger alltså lösenordet till Sana.

Sana blir ledsen eller arg när hon får reda på Yousef och Noora och skickar iväg ett mejl till William från Nooras mejl som hon ju nu har tillgång till. Det var det hon tänkte berätta för Noora men hon hann ju inte riktigt

#18 - F

ab och L, tack!! Nu minns jag!

#19 - Anonym

Dagens klipp säger Yousef att han ska till psyket (??) till i augusti. Vad är psyket? Sjukhuset?

#20 - L

#19/anonym: haha kan inne låta bli att skratta lite åt "psyket". Han säger Tyrkia 😅

#21 - ab

#19 Turkiet, han ska till Turkiet.

#22 - Helena

Jag såg det avsnittet i eftermiddags, och det känns fortfarande massa i hjärtat när jag tänker på det. Mådde så dåligt när Sana var så ensam. Och sen blev jag alldeles gråtig och rörd när tjejerna kom och hämtade upp henne i minibussen. Och sen slutet. Både chatten med Yousef och när William klev ur bilen. Då blev jag så himla glad. Bästa avsnittet på länge.