bloggkommentatorerna

Sanndrömmar
Jag trodde att Knivlisa var gravid. För en stund. Tills jag hade läst hela inlägget. Hoppas att det blir en sanndröm. Coolt när saker sammanfaller på det där sättet. Då vill man ju tro på det bara för att det skall betyda något. 
 
Drömmar kan ju vara väldigt verkliga dock. Häromdagen drömde jag att Mia hade fått två barn till, utan att säga till mig. Jag fattade ingenting. Det var inte tvillingar. Hon hade döljt två täta graviditeter och förlossningar för mig. När jag frågade vad det andra barnet skulle heta så sa hon: -Lill-Linda. Jag skrattade till, men då fick jag onda ögat och sa: -Eh, jättefint namn. Vaknade helt genomsvettig den morgonen och visste inte om det var sant eller inte, tills jag sansade mig.
 
Jag har aldrig drömt en sanndröm. Har ni?
 
//Anna-Maria
 
 
 
 
#1 - Grit

Härom natten drömde jag att jag träffade Petra Tungården och jag sa: "Petra, vad fin du är". Var på hon svarade: "Jag ser att du försöker men du ser ut som en röv". Jag hoppas inte att det var en sanndröm.

#2 - Marias bokhylla

Jag drömde inatt att någon stack en nål i mig för att spruta in vatten i hjärtat så att det skulle explodera. Hoppas inte på sanndröm. 😂

#3 - Anonym

Jag drömde att en bekant till min sambo var gravid. Hade inte sett henne på typ nästan 1 år så jag letade upp henne på fejjan och insåg att hon precis fått ett barn. Sedan den dagen kallar sambon mig för häxa.

#4 - Anna R

Jag har drömt sammanlagt 5 ggr att personer i min närhet har varit gravid, och det har sen visat sig stämma. Drömde det även om mig själv med senaste barnet. MEN jag har även drömt det om lika många om inte fler som INTE har varit gravid så jag är inte en häxa eller spådam på något vis! Bara besatt av graviditeter tydligen haha 😂

#5 - Carro Blomqvist

Jag drömde att min kropp la av, i en jobbig period av mitt liv. Jag hoppas inte den blir sann, har liksom inte tid med det direkt.

#6 - Pia

Jag drömde ett par år innan jag fick barn tydliga drömmar om att min förstfödda skulle vara en pojke och andra barnet en flicka. Och så blev det 😊