bloggkommentatorerna

Snart sommarlov!
Nej inte riktigt ännu. Imorgon då smäller det. Jag är redo. Det känns som om alla har uppdaterat med sommarlov på sociala medier nu i två veckors tid. 
 
Så vad skall man göra av all tid på lovet? 
 
Jag kommer att: 
 
Surfa (på nätet)
Läsa böcker. 
Bada och sola. (Hoppas)
Träna.
Äta.
Sova.
Ha siesta och fiesta.
Skriva.
Åka bort. 
Greja i huset. 
 
Vad skall ni göra? Berätta gärna om allt från ingenting till storslagna planer. 
 
//Anna-Maria
 
 
 
#1 - Anonym

Föda barn, gifta mig, vara på Gotland. Mycket nöjd! :)

#2 - Ida

Är färdig barnmorska (i sthlm) sen januari så för mig väntar en sommar med jobb på förlossningen utan semester. Hoppas på att kunna njuta av de dagar jag är ledig och få lite sommarkänsla men i övrigt kommer jag jobba mest. Känns lite ledsamt pga känner att jag missar sommaren lite. Men ska försöka ta mig igenom denna sommar med förhoppningsvis många fina födslar och nöjda föräldrar. Och sen andas in lite sommarvindar när jag väl är ledig. Nästa sommar ska jag ha semester. En härlig sådan :)

#3 - ANNAWII

Härligt! Här blir det namngivelse, fix med hus, bad i älven och passa på vår goskit till bebis som är exakt överallt just nu haha.

#4 - Susann, the Biveros Effect

Resa, njuta av solen, läsa massor, bila ner till Frankrike, skriva, och framför allt, mysa med bebis. Detta blir nog en riktigt bra sommar😊

#5 - Sara

Jag ska umgås med min familj på Öland sen ska vi vidare upp till Skellefteå och på vägen upp stannar vi till vid Höga Kusten och där ska vi gå lite dagsturer. Uppe i Norrland ska vi bland annat äta lunch på Svansele Vildmarkscamp, bästa lunchen i Sverige! Hoppas också på sol och bad på Öland! Och att min lilla bebis kanske lär sig krypa!

#6 - T

Föda mitt andra barn nån gång där i början av juli. Blir en spännande och annorlunda sommar!

#7 - Stina

Njuta av min första sommar på Bermuda och den har börjat fint med Americas Cup. Sen så blir det resor till San Francisco, Tokyo, Seoul, Vancouver och London. Jag kommer även försöka göra min dive master och planera bröllop för nästa år. Fullspäckad men en massa roliga planer :)

#8 - Emma

Föda barn och flytta till hus (som behöver renoveras en massa) inom loppet av 4 veckor. Fy fan, på tok för mycket vuxenpoäng på en och samma gång....

#9 - Kim

I augusti blir jag mamma och innan dess ska jag passa på att njuta av att vara ledig.
Läsa böcker.
Äta massor med rabarber, jordgubbar och tomater.
Sova.
Andas och träna på att göra ingenting.
Säga nej till till saker som inte känns rätt.

#10 - Anna

Jag längtar så efter att ligga på sofflocket med ett sommarprat i hörlurarna och ett korsord. Och äta jordgubbar och bigarråer. Är helt slut efter ett år med studier och alldeles för mycket jobb. Min drömsommar är lugn och ro. Blir några dagar i norra Sverige också.

#11 - Marie

Chilla och hänga med min son och make.