bloggkommentatorerna

Sommarpratare
Idag släpptes vilka som skall vara med och sommarprata i P1 i sommar. Det var ingen ren bloggare med men William Spetz, Anna-Karin som är kollega med Underbara Clara samt den söta Dagny som är över hundra år som skall prata. Kul!
 
Sen var det två som jag trodde var döda som skall vara med. Förlåt men ibland tänker jag så när jag hör kändisars namn som har varit med sedan urminnes tider. Harriet Andersson och Gullan Bornemark. Sorry!
 
Ulf Ekman kommer jag att lyssna på om han skall tala i tungor. Annars kan det kvitta. "Gud vill inte höra klirr, han vill höra prassel." citat Ulf Ekman. 
 
Vad tycker ni om sommarpratarna? Något att ha?
 
//Anna-Maria
#1 - Anonym

Fredrik Backman!

#2 - Isa

Kalle Lind, en av mina favoritförfattare/poddare! Blir intressant om han pratar om sig själv, hans böcker och poddar handlar alltid om andra (personer eller fenomen eller både och). Och Linnea Claesson (?), okänd storhet för mig men verkar spännande!

#3 - Katja

Dagny ftw <333

#4 - Anonym

Haha, var helt övertygad om att Gullan Bornemark varit död sedan typ 1976. Surprise surprise! :D

#5 - Thove

Flera verkar roliga att lyssna på! Rickard Söderberg var underbar, och sen finns många att se fram emot i år. Jag har gjort en liten omröstning på Plusett för att se hur många som brukar lyssna på Sommar, rösta gärna om du vill :) http://www.plusett.nu/omrostning-5596/brukar-du-lyssna-pa-sommar-i-p1