bloggkommentatorerna

En vanlig dag utan heroin
Har ni sett instagramkontot @envanligdag_utan_heroin? Jonna, 33år, berättar om hur det är att numera vara fri från ett heroinmissbruk. Jonna spelade Doris i Lilla Jönssonligan när hon var 11år. När hon var 15år testade hon heroin och sen var hon fast. Hon har haft en blogg som heter "En vanlig dag på heroin", men nu när hon är drogfri så har hon startat ett Instagramkonto. 
 
Hon skriver bra och informativt om droger och hur det är att vara fri från det, vara fast i det och om hur livet som student är. Hon pluggar till socionom. Medierna har fått nys om henne och hon har varit med i radio och skall vara med i Efter tio med Malou i veckan. 
 
Strongt att kunna ta sig ur ett missbruk. All respekt till Jonna. <3
 
//Anna-Maria
 
 
 
 
Bekräftat
Nu har Ebba lagt upp fina bilder på sig och den nyfödde sonen. De blev tydligen kvar på BB några dagar på grund av ett misstänkt blåsljud på hjärtat. Kanske också en indikation på att man bör ta det lugnt innan man gratulerar och kräver att få se bilder på kända människors sociala medier innan de ens meddelat att barnet är fött. 

Skönt att allt gick bra i alla fall. Ebba har varit så lycklig över att det blev ett tredje barn för hennes familj. Ska bli kul att få reda på vad bebisen ska heta. Ebba brukar ju välja svårtippade namn. 

//Mia
Fake news?
Idag fick jag mig en tankeställare när jag läste på Instagram att Ebba von Sydow har fått en son. Det var kontot Kändisbebisar som meddelade nyheten och jag litade på det. Men så ser jag att Ebba inte har skrivit om det på något ställe, och kontot Kändisbebisar uppger ingen källa. Dessutom upptäcker jag när jag söker på datorn att kontot är privat, trots 78000 följare. Jag minns då att det där kontot är blockat av en del kändisar. Har läst det, säkert hos någon Schulman. Det känns ju lite skumt att ett anonymt konto meddelar att folk av olika kändighetsgrad är gravida eller har fått barn. 

Uppgifterna kanske stämmer, men det naggar trovärdigheten i kanten att inte uppge någon som helst källa. 

//Mia