bloggkommentatorerna

Icke lämplig att uttala mig
Jag har verkligen försökt blogga idag. Först i minst en timme, medan min dotter babblade konstant om det hon lekte med. Sedan en stund innan middagen. Och så nu, framför Skavlan. Men det går inte. Jag känner att jag blir så irriterad på ALLA idag. När jag retat upp mig på prick alla inlägg jag läst under en halvtimmes tid så inser jag att jag inte är i skick att kommentera något. Det blir inte rättvist. Visst är det häpnadsväckande att inse att man inte kan lita på sig eget omdöme? Det tänker man ju nästan aldrig! Men just nu, när jag skulle hitta något att skriva om, och samtliga infall var extremt negativa, då insåg jag att det är lika bra att ge upp. 

Nu kommer Ricky Gervais in hos Skavlan. Min störste idol för typ tolv år sedan, men nu kommer jag väl hata stackarn. 

//Mia

Uppdatering: Ricky gjorde gott i från sig. Han klarar sig, jag älskar honom fortfarande. 
Tyra tar nya tag
Idag började Tyra blogga igen. Hon var även med på Efter tio med Malou. Här kan ni se det klippet. Där pratar hon om sin ridolycka och tiden tillbaka samt hur hon blev behandlad av sjukvården. 
 
Tyra skall ändra sitt fokus i bloggandet och skriva mer om psykisk hälsa och tillfrisknande. Det ser jag fram emot. <3
 
//Anna-Maria
Det kanske var tur att Leo inte fick plats på dörren
Jessica Lagergren listar här en massa tänkbara scenarier om hur oromantiskt och jävligt det hade blivit om både Jack och Rose hade överlevt Titanics förlisning. Den där listan kanske kan få mig att sluta grubbla över det sinnessjuka i att Rose inte lät Jack hoppa upp på brädbiten. Och att Jack som filmen igenom varit en uppfinningsrik och levnadsglad kille plötsligt ger upp. Han kanske förstod varthän det barkade. Bråk om disken och gnäll om pengar, det är inget för vagabonden Jack Dawson. 
 
//Mia
 
För allas bästa valde Leo att ge upp.