bloggkommentatorerna

Att vara snäll och att hjälpa till
Lady Dahmer gjorde en spännande grej och bad sina läsare om pengar igår. Det tycker jag var bra att hon vågade göra och att så många skänkte pengar. Fantastiskt! Det är lite deppigt att det är så svårt att tjäna pengar även om man har en stor blogg som LD har. Kommentarerna har varit hårda kring det här. Inte hos LD men på andra ställen. Vi har tack och lov fått ordning på de hårda kommentarerna här och det känns skönt. Det skall ni läsare ha cred för. Tack! Vi vill inte ha en blogg som drivs runt med mobbning, även om det hade ökat läsarantalet. 
 
Man kan ju hoppas att podden Penntricket rullar på så att det kan bli en inkomstkälla för henne inom snar framtid. 
 
Trevlig fredagkväll! <3
 
//Anna-Maria
#1 - Sara

Gillade verkligen första avsnittet, ska genast lyssna på andra! Tack för påminnelsen!

Heja LD

#2 - Krista

Skickade tretti spänn för har lärt mig mkt tack vare henne. Tänker att läsa hennes blogg har gett mig mkt, klart jag kan ge lite tillbaks.

#3 - Tinis - på kändisspaning!

Känner bara att det är så viktigt att vara snäll. Även i ett kommentarsfält. När jag ser tillbaka på mitt liv vill jag hellre tänka att jag försökte vara snäll och förstående mot mina medmänniskor än att jag "satte dit" bloggare i ett kommentatorsfält. :D

#4 - Fnulan

Jag är tacksam för att slippa hån, trakasserier och mobbing här inne. Det finns andra som är så bra på det! Ni sköter er galant!
Och varför skulle det vara fel av LD att be om hjälp? Underhållning kostar, och hennes läsare är besökarna och kan säkert skänka en slant som entrebiljett!

#5 - Charlotte

Inget fel alls i att be om pengar, det är ju helt frivilligt dessutom!

Jag som inte följer LD måste dock fråga - varför har inte LD reklam i sin blogg? Alltså, typ banners eller liknande med passade innehåll? Hon borde ju kunna tjäna stora pengar på sina sociala medier om hon vill...

#6 - Ell

Alltså jag känner såhär: folk får väl konsumera medier hur de vill? Varför ska någon bli förbannad över att en bloggare utan annonser ber läsare skänka vad de har råd med för att kunna fortsätta blogga? Om de vill gå in på en annonsfylld portal som Mama eller köpa en tidning eller skänka Lady Dahmer 30:- har väl ingen annan med att göra? Skulle så gärna se fler donationsknappar eller patreons för att kunna betala för material jag tycker är värdefullt och slippa sökoptimerad jävla skitreklam.

#7 - Ano

Hon har annonser på bloggen. Men det spelar ingen roll för alla kan råka i ekonomisk knipa, vill man inte ge så behöver man inte men man behöver inte vara elak när familjen uppenbarligen har ekonomiska problem för det kan hända alla