bloggkommentatorerna

Dags för namnbyte?
Tycker ni att vi borde sluta kalla Isabella Löwengrip för Blondinbella? Det skulle kännas otroligt konstigt och ovant. Och otydligt, för hela namnet är ju för långt, så man hade fått kalla henne Isabella och det kan ju vara vem som helst. Men det står inte Blondinbella någonstans på hennes blogg längre. Jag skriver alltid in blondinbella i adressfältet och då omdirigeras jag genast till isabellalowengrip. Det känns nästan förminskande att kalla en vuxen människa för Blondinbella, men samtidigt är det ju så hon är känd. 

Vad tycker ni? (Obs, det är inte säkert att vi lyder er.)

//Mia
#1 - Fd Husmusen 😀

Jag tycker man ska kalla henne det hon vill bli kallad. Känner med na'😁

#2 - Anonym

Man ska kalla henne för det hon vill bli kallad för allt annat är respektlöst.

#3 - Lisa

Använd hennes riktiga namn tycker jag!

#4 - Jenn - forever abroad

Men jag har inte fått uppfattningen att hon skulle ha något emot att bli kallad Blondinbella? Är ju ganska förståligt om det lever kvar ett tag. Däremot att hon ändrat det överallt har väl mer med en branding-grej att göra. Att det helt enkelt för nya målgrupper och marknader inte makes sense att vara "blondinbella" längre. Så tänker att det inte spelar så stor roll? ;)

#5 - Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

För mig är hon nog alltid Blondinbella, det är så intryckt efter alla år precis som Jockiboi alltid är Jockiboi

#6 - Tua

I businessvärlden skulle man ju inte referera henne till blondinbella, men i bloggvärlden har hon ju varit det i tio år. Hennes fullständiga namn känns så formellt, tycker inte det är något konstigt att kalla henne vid var man lärt känna henne som när hon inte gått ut med att hon inte vill "va" blondinbella utan bara ändrat domänen.

#7 - Anonym

Hon kommer nog alltid vara blondinbella för mig. Tänker inte ens på att det är rätt töntigt namn. Skulle inte kunna "byta namn" på typ Kissie heller.

#8 - Malin

Har aldrig refererat till henne som "Blondinbella", inte heller när hon fortfarande hade det som domän. Hon har alltid varit Isabella Löwengrip för mig.

#9 - Bloggfokus- en blogg om bloggar

Jag tycker precis som du. Isabella kan vara vem som helst och Isabella Löwengrip känns för långt..

#10 - Ingela

Isabella Löwengrip, tycker jag. Har heller inga problem med att säga Caroline Berg Eriksen (fd Fotballfrue), och tycker att Kissie borde byta till Alexandra Nilsson :-)

#11 - Ce

Skriv Bella då om Isabella är för långt? Undrar verkligen om ngn som läser Bloggkommentatorerna inte fattar att det är hon ni menar även om ni inte skriver Blondinbella? :)

#12 - Mobilskal

Om ni skriver hela namnet är det 6 tecken längre än Blondinbella. Inte så mycket längre kan jag tycka. Kan ju vara bra att kalla henne det hon vill bli kallad för.

Svar: Jag tänker att man kan kalla henne för Bella. Det vet jag att redaktionen på Egoboost gjorde när vi var där och hälsade på och det är ju det enklaste egentligen.
bloggkommentatorerna

#13 - Anonym

Har ni sett detta projekt.

http://metromode.se/mode/2017/03/24/efter-livskriserna-nu-lanserar-underbara-clara-och-annakarin-nyberg-det-fargsprakande-kladmarket-miss-clarity/

Svar: Japp! Skrev om det för en vecka sedan. Tack för tips!
bloggkommentatorerna

#14 - Sanna

För mig är hon både Blondinbella och Isabella Löwengrip, så för mig skulle det egentligen inte spela någon större roll vilket namn ni använde er utav.

Men jag har märkt av att många vänner och bekanta som inte är så insatta i bloggvärlden inte vet vem Isabella är, men när jag direkt efter säger Blondinbella så hajar det till. Nu är det dock kanske inte så många som inte är insatta i bloggvärlden som läser er blogg, så kanske spelar det ingen roll..

Kram Sanna

#15 - AJ

Blondinbella som namn känns inte speciellt konstigt men någon som borde byta bloggnamn är Prinsessans dagbok. Tycker det känns otroligt märkligt och förlegat med en vuxen och vettig kvinna/mamma som kallar sig för prinsessa.

#16 - Ingela

AJ #15, samma med "Att vara någons fru"... Vem's som helst, bara en är gift? (Vet att hon valde namnet för att rida på Schulmans våg av "Att vara någons" och få fler googleträffar, men känns ändå som ett märkligt namn...).

#17 - Anonym

Fortsätt på Blondinbella tycker jag! Det är tydligt vem det handlar om och det är (än så länge) så hon är mest känd. Hon har ju heller aldrig sagt att hon INTE vill kallas det, bara att hon själv slutat använda det för att det inte passar så bra i affärssammanhang och inte har någon betydelse internationellt.
Skriver också alltid blondinbella i adressfältet och blir omdirigerad.. skulle det sluta funka så att det verkligen bara är isabellelowengrip som gäller kanske ni kan fundera igen :) Men nu kommer man ju ändå till rätt plats med adressen blondinbella.se