bloggkommentatorerna

Det kanske var tur att Leo inte fick plats på dörren
Jessica Lagergren listar här en massa tänkbara scenarier om hur oromantiskt och jävligt det hade blivit om både Jack och Rose hade överlevt Titanics förlisning. Den där listan kanske kan få mig att sluta grubbla över det sinnessjuka i att Rose inte lät Jack hoppa upp på brädbiten. Och att Jack som filmen igenom varit en uppfinningsrik och levnadsglad kille plötsligt ger upp. Han kanske förstod varthän det barkade. Bråk om disken och gnäll om pengar, det är inget för vagabonden Jack Dawson. 
 
//Mia
 
För allas bästa valde Leo att ge upp.
#1 - J

Testades på Mythbusters, problemet var aldrig platsen på den utan det faktum att den inte hade flutit om han klättrat upp på den.

Svar: Men om Rose hade offrat några sjok av sin pampiga klänning? Det är ju underkjolar och korsetter och strumpeband och underbyxor i en salig röra under den tunga klänningen. De bör väl motsvara halva Jacks vikt i alla fall.
//Mia
bloggkommentatorerna

#2 - Sara

De försökte väl båda klättra upp först men att den sjönk då? Så minns jag det men det börjar vara längesen jag såg den nu.

#3 - MD

J: Jaaa! Gud vad jag stört mig på alla som fortfarande inte fattar detta! De flesta har la badat med flytleksaker eller på annat sätt märkt att man inte kan flyta hur många som helst på en liten sak.

#4 - asd

Dörren höll ju på att välta och han ville väl inte att hon skulle trilla i igen efter att just ha hämtat sig från att nästan bli dränkt? Inte så många möjligheter till densitetsanalys och avvägande av träsorter när man är nedkyld... Och som någon kommenterade i Jessicas blogg - Revolutionary road (med Kate och Leo) är typ Titanic efter tio år ;)

#5 - Hanna Karlsson

Haha, vilket roligt inlägg! :-)

#6 - Anonym

Om man tror att man i isvatten har möjlighet att börja dra av sig kläder så har man nog lite dålig koll på hur kroppen slås ut av nollgradigt vatten. Likaså att börja krångla med hur man ligger på dörren. Hade räckt att den krängt till lite och rose kommit i vatten för att hon inte skulle kunna ta sig upp igen. Man blir ju både kraftlös och totalt stel i kroppen snabbt.

#7 - Tove

Tänk om det hade varit Leo som hamnade ensam på dörren, med Rose i vattet. Hur hade filmen slutat då? :)

#8 - A-M

#7 Mer realism. Kvinnor som offrar sig för män.

#9 - Emma

75 % av kvinnorna på Titanic överlevde, av männen så överlevde blott 19 %. I fallet Titanic så offrade männen sig för kvinnorna. Om Jack hade överlevt så hade det varit mer orealistiskt än tvärtom.

#10 - THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com