bloggkommentatorerna

Fake news?
Idag fick jag mig en tankeställare när jag läste på Instagram att Ebba von Sydow har fått en son. Det var kontot Kändisbebisar som meddelade nyheten och jag litade på det. Men så ser jag att Ebba inte har skrivit om det på något ställe, och kontot Kändisbebisar uppger ingen källa. Dessutom upptäcker jag när jag söker på datorn att kontot är privat, trots 78000 följare. Jag minns då att det där kontot är blockat av en del kändisar. Har läst det, säkert hos någon Schulman. Det känns ju lite skumt att ett anonymt konto meddelar att folk av olika kändighetsgrad är gravida eller har fått barn. 

Uppgifterna kanske stämmer, men det naggar trovärdigheten i kanten att inte uppge någon som helst källa. 

//Mia
#1 - Anonym

http://www.hant.se/ebba-von-sydows-bebislycka-och-det-blev-en-liten/ Jag läste det här! Men vet inte om man kan lita på det heller;)

#2 - Emma

Tror inte det stämmer för i Ebbas kommentarsfält på bloggen skriver hon att hon har fått tid för igångsättning på måndag. Det skrev hon i går....

#3 - Louise

Tror det stämmer eftersom Hänt skriver att hon "enligt folkbokföringen födde en son torsdagen den 23 mars". Och hon han varor borta från bloggen och instagram sedan dess. Tror att de sett det hos folkbokföringen alltså.

#4 - Louise

Tror det stämmer eftersom Hänt skriver att hon "enligt folkbokföringen födde en son torsdagen den 23 mars". Och hon han varor borta från bloggen och instagram sedan dess. Tror att de sett det hos folkbokföringen alltså.

#5 - Anonym

Det kontot är creepy. Följde ett tag men det var stalking- och "tonårsfasoner" från innehavaren så jag sa ifrån vänligt men bestämt och blev då blockad. Ingen förlust övht.

#6 - EmmaS

Får lite ont i magen av alla kommentarer innan det bekräftats som gratulerar etc. En person undrade på bloggen om de kunde få se en bild, den frågan kom före artikeln i hänt.
Inte för att måla fan på väggen men tycker man ska ta det lugnt med spekulationer tills hon själv bekräftat att barnet är fött och allt gått bra.

#7 - Ida

Så jävla respektlöst att gå ut med en sådan nyhet innan personen själv sagt/skrivit något via sina egna medier. Total brist på respekt för en kvinna som är i sin mest utsatta situation i livet och som åtminstone bör ges möjligheten att själv bekräfta att allt gått väl.

#8 - Bloggfokus- en blogg om bloggar

Ebba har lagt ut en bild på instagram nu på sig och bebisen.