bloggkommentatorerna

Grattis till sonen/lillebrorsan
Katrins tredje son föddes igår, och hon väntade med att meddela det på Instagram tills efter att Ringo och Rambo varit där och träffat bebisen. Och den väntan var det ju värd, för titta på det här klippet. Det är det finaste syskonögonblicket jag någonsin sett på film. Rambo har äntligen blivit storebror, och även om Katrin har berättat att det handlar mycket om just det, att Rambo har blivit stor, så ser man ändå kärleken i hans ögon när han tittar på lillebror. Och hur han får glädjefnatt precis innan han får hålla bebisen. Det är SÅ fint. 

Om man jämför med mina barn som absolut inte vill ha något mer syskon på grund av att de inte vill dela min kärlek med fler barn, så är det ju stor skillnad. Mina barn känns ego. Jag ska visa dem klippet på Rambo och hinta om att jag tycker att han är mer sympatisk. 

//Mia
#1 - Tove

Haha! Jag tycker alla de där (amerikanska mest) videosarna där syskon ska få veta att mamma ska få en bebis och förväntas hoppa av glädje är så märkliga, trodde alla ungar var åtminstone skeptiska, så som dina. Varför skulle man som tvååring vilja ha en skikig bebis till småsyskon ? Min egen lillebror var verkligen en besvikelse, marknadsförd som "lekkompis" men var bara en meningslös korv till människa. Och min kusin grät hysteriskt (inte av glädje alltså) när hans föräldrar meddelade att han skulle få ett trejde småsyskon. Tror det är Rambo som är exceptionell, fast han kanske inte heller hade varit lika förtjust i tredje bebissyskonet hehe.

#2 - Tove

Haha alltså Tove (som skrev kommentar #1) - det där är typ den roligaste kommentaren jag läst i mitt liv.

#3 - Wallenius

Vad ska bebis#3 heta? Någon som vet? Meddela mig snarast tack. Avlider av nyfikenhet! Tror ju inte att det blir ngn Tommy direkt!

Svar: Jag har läst Gunnar flera gånger, men det känns så otippat att jag tror att de skämtar. Men samtidigt inte. Alex känns ju lite mer konservativ av sig, och Katrin kanske tycker det är jättefestligt med kontrasten mot Ringo och Rambo. //Mia
bloggkommentatorerna

#4 - Jessica

Hahaha Tove, du gjorde min kväll :D
Nu "marknadsförde" väl inte mina föräldrar min 9 år yngre lillasyster men jag såg ju framför mig hur hon skulle bli min lilla docka som jag skulle sminka och styla osv. Kan säga att den ungen blev en besvikelse, hon tvärvägrade mina outfit och grät när jag tvingade på henne mascara vid 2 års ålder. Hon va inte alls med på tåget om man säger så!!
Osv, hon har ej några men från detta idag och vi älskar varandra hehe...

#5 - L

"Min egen lillebror var verkligen en besvikelse, marknadsförd som "lekkompis" men var bara en meningslös korv till människa. "

Tove, du borde få nåt slags Nobelpris i bloggkommentarslitteratur för den där meningen. Haha.

#6 - CC

Med namn som Ringo och Rambo borde ju #3 heta något som typ Rigoletto eller Roderick. Synd att det inte blev en liten tjej, Ronja hade vart fint om man nu skulle fortsatt på R-temat!

#7 - Tove

Hahah, ni är snälla! glad att jag fick er att skratta lite :)

#8 - Anonym

Önskat att jag sluppit syskon många ggr! Älskar mitt syskon dock 😂 men ändå...