bloggkommentatorerna

Icke lämplig att uttala mig
Jag har verkligen försökt blogga idag. Först i minst en timme, medan min dotter babblade konstant om det hon lekte med. Sedan en stund innan middagen. Och så nu, framför Skavlan. Men det går inte. Jag känner att jag blir så irriterad på ALLA idag. När jag retat upp mig på prick alla inlägg jag läst under en halvtimmes tid så inser jag att jag inte är i skick att kommentera något. Det blir inte rättvist. Visst är det häpnadsväckande att inse att man inte kan lita på sig eget omdöme? Det tänker man ju nästan aldrig! Men just nu, när jag skulle hitta något att skriva om, och samtliga infall var extremt negativa, då insåg jag att det är lika bra att ge upp. 

Nu kommer Ricky Gervais in hos Skavlan. Min störste idol för typ tolv år sedan, men nu kommer jag väl hata stackarn. 

//Mia

Uppdatering: Ricky gjorde gott i från sig. Han klarar sig, jag älskar honom fortfarande. 
#1 - Att älska gränslöst

Fint ändå! Att irritera sig men då skita i att skriva. Hellre det än typ skriva HUR IRRITERAD MAN ÄR PÅ NÅGON. Sedan inse att det egentligen bara så i stunden (*ej värt*)

Svar: Tack!!!
bloggkommentatorerna

#2 - Lady Dahmer

Du, googla Ricky och fat people så kommer hatet blomma upp. Han är vidrig. Tyvärr.

Svar: Jag har sett en del av hans fetthat och jag hatar honom inte för det. Han var själv relativt tjock, i hans bransch tillhörde han väl en specifik skara. Sen verkar han ha gått ner ganska lätt, (vet inte om jag inbillar mig, men det känns som att män som tidigare aldrig bantat kan gå ner en hel del snabbt om de äter mindre. De har inte bantat under hela tonåren, vilket typ alla tjejer gjort. Inte pajat hela ämnesomsättningen. Men jag är inte expert, jag gissar bara). Han vet att man som tjock är bespottad, lärt sig den hårda vägen, han tror att det är enkelt att gå ner. Han börjar gå upp igen. Han kommer vara mer ödmjuk nästa gång. Det är min teori. Tack och lov pratade han inte om det ämnet i Skavlan idag. //Mia
bloggkommentatorerna

#3 - Sarasliv

Haha, åh! Vet inte hur ofta det hänt att jag skrivit långa irritationsinlägg och sen läst igenom och ba "men wtf håller jag på med!" och så har jag raderat. Tur ändå att man har den där lilla spärren för det är ju sällan man kan stå för de där irritationsinläggen i det långa loppet. Haha!

#4 - Hussam

Ibland man är inte på humör såfortsätt och skriva

#5 - Hanna Karlsson

Vissa dagar känns allt bara fel!