bloggkommentatorerna

Icke lämplig att uttala mig
Jag har verkligen försökt blogga idag. Först i minst en timme, medan min dotter babblade konstant om det hon lekte med. Sedan en stund innan middagen. Och så nu, framför Skavlan. Men det går inte. Jag känner att jag blir så irriterad på ALLA idag. När jag retat upp mig på prick alla inlägg jag läst under en halvtimmes tid så inser jag att jag inte är i skick att kommentera något. Det blir inte rättvist. Visst är det häpnadsväckande att inse att man inte kan lita på sig eget omdöme? Det tänker man ju nästan aldrig! Men just nu, när jag skulle hitta något att skriva om, och samtliga infall var extremt negativa, då insåg jag att det är lika bra att ge upp. 

Nu kommer Ricky Gervais in hos Skavlan. Min störste idol för typ tolv år sedan, men nu kommer jag väl hata stackarn. 

//Mia

Uppdatering: Ricky gjorde gott i från sig. Han klarar sig, jag älskar honom fortfarande. 
#1 - Att älska gränslöst

Fint ändå! Att irritera sig men då skita i att skriva. Hellre det än typ skriva HUR IRRITERAD MAN ÄR PÅ NÅGON. Sedan inse att det egentligen bara så i stunden (*ej värt*)

Svar: Tack!!!
bloggkommentatorerna

#2 - Lady Dahmer

Du, googla Ricky och fat people så kommer hatet blomma upp. Han är vidrig. Tyvärr.

Svar: Jag har sett en del av hans fetthat och jag hatar honom inte för det. Han var själv relativt tjock, i hans bransch tillhörde han väl en specifik skara. Sen verkar han ha gått ner ganska lätt, (vet inte om jag inbillar mig, men det känns som att män som tidigare aldrig bantat kan gå ner en hel del snabbt om de äter mindre. De har inte bantat under hela tonåren, vilket typ alla tjejer gjort. Inte pajat hela ämnesomsättningen. Men jag är inte expert, jag gissar bara). Han vet att man som tjock är bespottad, lärt sig den hårda vägen, han tror att det är enkelt att gå ner. Han börjar gå upp igen. Han kommer vara mer ödmjuk nästa gång. Det är min teori. Tack och lov pratade han inte om det ämnet i Skavlan idag. //Mia
bloggkommentatorerna

#3 - Sarasliv

Haha, åh! Vet inte hur ofta det hänt att jag skrivit långa irritationsinlägg och sen läst igenom och ba "men wtf håller jag på med!" och så har jag raderat. Tur ändå att man har den där lilla spärren för det är ju sällan man kan stå för de där irritationsinläggen i det långa loppet. Haha!

#4 - Hussam

Ibland man är inte på humör såfortsätt och skriva

#5 - Hanna Karlsson

Vissa dagar känns allt bara fel!

#6 - THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com