bloggkommentatorerna

Kissies nya kille
Kisse har en ny kille. Han listar allt som han gillar med henne på sin Insta
 
 
En av sakerna han tycker om hos henne är att hon är folkkär. Menar han folkkär som i Lill Babs eller att hon är en person som gillar människor? Människovän är förmodligen rätt ord.
 
I sista stycket skriver han följande:  "Du är beviset på en otrolig personlighetsutveckling". 
 
Jag skulle vilja veta hur den här killen har utvecklat sin personlighet sedan han var 15år? Kissie kanske kan redovisa det? (Skoja) 
 
Varför känner han att han måste förklara för allmänheten hur Kissie är? Hur hon nu kan vara värd honom på grund av sin utveckling. Det är ju han som har haft fördomar. Inte vi.
 
//Anna-Maria
#1 - Charlotte

Tänkte exakt samma - varför kände han att han var tvungen att förklara och försvara sitt val av flickvän? Han hade nog en mer negativ syn på Alexandra än vad vi andra har....

#2 - MD

Kan tänka mig att han fått försvara valet en del faktiskt. Kanske inte offentliga ifrågasättanden, men många utanför bloggvärlden har fortfarande bilden av gamla Kissie och jag tror säkert släkt och vänner kan ha ställt sig lite frågande.

#3 - A-M

MD: Släkt och vänner kan man ju låta träffa partnern i fråga, som man gör med vilken ny partner som helst. Det behövs inget långt Instagraminllägg för det.

#4 - Tove

Han är väl trött på alla kommentarer han får, och trött på att se fördommarna i folks ansikten, även när de väljer att inte säga något. Behöver ju inte bara vara nära och kära, utan kollegor och ytligt bekanta. Låter som han tycker hon förtjänar upprättelse. Visst att folk pratat mer positivt om henne på sistone, men dåligt rykte tar hur mycket tid och jobb som helst att tvätta bort, och det är klart att det är störtigt när man ser en person och omvärlden ser en annan (och mer fördomsfull). Tyckte det var en fin kärleksförklaring, och han är inte direkt ensam om att vilja förklara sin kärlek inför alla på sociala medier.

#5 - Hipterhatern

Vad mycket ni läste in i det, jag tyckte bara det var fint när jag läste det, lite konstig infallsvinkel, med utveckling och egen kritiker osv, det lät ju lite mer ursäktande än "kärleksförklarigt", det håller jag med om, men jag tänkte helt enkelt inte så långt, tänkte att han kanske bara va en sån där som ska va en "viktig person" som medvetet uppmuntrar (och vill ge sken av att vara "djup nog att uppskatta") lite "udda" kvalitéer hos sin partner, för att vara lite speciell och "pretto", sådär hipstrigt som det hålls på i vissa kretsar.

#6 - Hipterhatern

Och ja då menar jag när jag läste det här på er blogg, läste det inte på Instagram innan jag kommenterade, nu läste jag hela texten. Vet inte vad jag tyckte riktigt. Svårt att sätta fingret på vad som stör. Känns som att han kanske inte hade så mycket fördomar egentligen, men gärna vill att folk ska tro att han minsann inte bara accepterade henne för den hon var rakt upp och ner, och till och med ville ta henne, utan att hon minsann fått bevisa att hon duger, för att andra inte ska se ner på honom........? Var det en jättekonstig tolkning?

Undrar bara vad Alexandra känner om den texten?

Och whatsup med "det gör dig awesome", vad är det för jäkla kärleksförklaring!?

#7 - Anna

Bara för att du inte haft fördomar betyder inte att andra inte haft det. Han skriver ju i texten att han själv hade det och ävenrunt omkring honom kommenterat negativt. Kan förstå att han känner att han vill försvara sitt val av kärlek även fast han inte borde behöva det. Men tänk vad mycket näthat kissie fått genom åren, om han fått ens 0,1% av det så kan jag förstå denna text.

#8 - Sandra

Andreas är en av mina bästa vänner :). Otroligt fin människa och ruggigt smart, en av de smartaste jag träffat faktiskt och otroligt omtänksam. Jag störde mig dock också på ordet "folkkär", och det finns ju en anledning att jag brukade korra hans texter inför presentationer när jag jobbade för honom :P. För att ge en liten inblick i hur han är som person så blev min mamma sjuk i cancer när jag vara anställd hos honom. Jag fick då vara hos henne precis hur mycket jag ville och ändå drog han inte en krona från min lön under de månader jag var antingen mentalt- och/eller fysiskt frånvarande. För mig så spelade inte så klart inte pengar någon roll under den här tiden, men jag är otroligt tacksam för allt han gjorde för att på alla sätt underlätta för mig att kunna tillbringa mammas sista tid med henne. Ser fram emot att få träffa honom tillsammans med Alexandra :).