bloggkommentatorerna

Schyffert är snygg, ännu
Det mest fascinerande jag hört den här veckan är det Filip Hammar berättar om Henrik Schyffert i senaste engelskspråkiga podden, The winter face

Schyffert fyller 50 nästa år och drivs numera av komplimanger för sitt yttre. Han bryr sig inte längre om rescensioner och beröm för yrkesprestationer. Han skiter i hur den senaste showen har mottagits av kritiker och publik. Han vill bara att följarna på Instagram tycker att han är snygg. 

Vet inte vad jag ska göra med informationen, och känner inte för att tycka någonting om det. Schyffert har väl rätt till sina känslor. Jo, men jag skrattade högt när jag hörde det, för det är igenkänning på det, och det är sjukt, men ändå förståligt och så är det sorgligt. Men nu vet ni i alla fall vad ni ska skriva om ni vill lovebomba Schyffert när han skrivit något vettigt om rasism: "bra kropp!"

//Mia
#1 - Anonym

Min spontana tanke är att han driver 😊

#2 - Moa

Aha, jag uppfattade inte att det var Henrik han pratade om. Nämnde han namn eller har du listat ut det själv?

Svar: Nej, han nämnde inte namn, men han sa att hans svenske vän som jobbar som komiker (har gjort film, shower osv), som ska fylla 50, var på besök och de åkte till Venice ihop förra veckan. Det går att se på Filips Instagram att det var Schyffert. Dessutom fick ju denne vän en komplimang av någon på stranden som tyckte att han var lik George Clooney, så det kan inte direkt vara vem som helst. :)
//Mia
bloggkommentatorerna

#3 - Matilda

Ligger väl något i det säkert men generellt så är ju allt i deras podd vilt raljerande och borde tas med en nypa salt.

#4 - Matilda

Ligger väl något i det säkert men generellt så är ju allt i deras podd vilt raljerande och borde tas med en nypa salt.