bloggkommentatorerna

Skämmes!
I takt med att bloggare och sociala media-profiler får allt fler läsare så kommer de eleka kommentarerna i full kraft. Bloggaren Elin Kjos har råkat ut för det mer och mer och igår skrev hon det här inlägget. Hon lackde ur kan man väl säga och hängde ut idioten som skrev nedlåtande om henne på sin Facebooksida. Jag och Mia brukar rekomendera att man kväver de som håller på och raderar och tystar ner för då får inte de som skriver sjuka saker någon livsluft. Men jag förstår varför hon hängde ut honom och det hade jag nog också gjort om jag kände att det bara blev värre. Om de riskerar att få en konsekvens av sitt handlande så upphör det kanske? Hoppas det, för Elins skull. 
 
Anledningen till att Elin får mycket skit, tror jag, är att att hon är inne på ett traditionellt manligt område. Modebloggare och mammabloggare får inte samma sjuka kommentarer från män i den utsträckningen som träningsbloggare får. De får kanske elaka kommentarer från kvinnor men inte så vidriga grejer som Elin råkar ut för. Det är ju män som skickar bilder på sina kön och skriver nedlåtande och kränkande tillmälen.
 
Nej, skämmes på er. 
 
//Anna-Maria
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - L

Helt rätt! Förstår faktiskt inte varför det inte hängs ut mer när det kommer till idioter som trakasserar. Som man bäddar får man ligga. Vi tjejer är alldeles för snälla och tålmodiga.

#2 - Ingela

Jag har också tyckt "radera och tig ihjäl", men nu har jag övergått till "häng ut dem". Varför i fridens dagar ska de kunna skicka skit till kvinnor utan att behöva riskera att stå till svars för det? Radera och tig ihjäl verkar definitivt inte funka på den här typen av killar/män. Sedan förstår jag om ni med den här bloggen inte hoppar på varenda sur kommentar och provokation, men det känns som en annan sak...

#3 - Tove

Jag tror också på att hänga ut... jag tror man gör omvärlden en tjänst när man drar upp sån där skit i ljuset, jag hade velat vet om
män i min närhet hade den typen av kvinnosyn

#4 - Hanna

Jag tycker också att det rätt att hänga ut. Jag tror att det enda sättet att "väcka" killar med taskig kvinnosyn är just att människor i deras omgivning får veta vilka puckon de är.

#5 - Hannhanna

Jag tycker att det är helt rätt. Så länge de inte behöver stå till svars för sina handlingar så kommer de fortsätta i all oändlighet. Sen får de väl böla hur mycket som helst över att de blir uthängda, då kanske de lär sig att tänka efter före.