bloggkommentatorerna

Snygga frukostar blir också till bajs
Mattrender är alltid heta i sociala media och de påverkas mycket just av att de fotas. Nu skall alla lägga upp sina frukostar så där perfektionistiskt. Gröt, yoghurt eller kvarg underst och sedan bär, frukt och flingor i fina perfekta rader ovanpå. Det måste vara på grund av att det skall vara snyggt att fota. Vem skulle göra så innan sociala media? 
 
Ingen. 
 
//Anna-Maria
#1 - Hanna Karlsson

Det är mycket roligare att äta också när det är snyggt upplagt. 😃

#2 - Jenn - forever abroad

Det känns onekligen som en trend som kommit i och med sociala medier, för det är ju lite pilligt att lägga upp det så, haha. Men samtidigt skulle det kunna vara restauranger som lagt upp det för gästernas skull?! Det kan ju å andra sidan också varit för att maten ska vara instagramvänlig och på så sätt sprida publicitet ;)

#3 - Tove

Jag tycker inte det är så märkligt att maten serveras snyggt, har man ju alltid fått på restaurang t ez (eller på en vanlig gammal smörgåstårta med snirkliga citronskivor) utan hur sjukt starka trender det går i instagrammaten. man skulle ju kunna tänka sig att det uppmuntrade till kreativitet att alla hade sina egna kansker men istället tycker alla att det är underbart att pynta yoghurten på exakt precis samma sätt. Kan någon lägga bären i rundlar istället för rader?Hade varit festligt ;)

#4 - Tinis - jättetråkig blogg (SKOJA.)

Haha. Alltså förstod inte titeln först. Kändes inte logiskt. "Vadå alla frukostar blir till bajs? Vadå? Hur då?" sedan insåg jag vad som menades. Och ja, det stämmer!!! Är logiskt!!! Smart.

#5 - Alice

Haha bästa på länge. Så sant! Också tänkt på det. Jag vill bara ha allt på en hög. Det ska ju ändå blandas så man får lite av varje i en tugga. Inte så insta-vänligt då.

#6 - Caroline

Just frukostar gör jag också så även om jag inte lägger upp det på sociala medier. Tycker liksom att det är mkt roligare att äta det då och känner att jag är värd en fin uppläggning:)

#7 - Cykelkatten - Cykel, punk och kärlek!

Tja, konstnärer har i alla tider dokumenterat vackert upplagd mat. Idag går det fortare med hjälp av foto helt enkelt.

#8 - Malin

Tycker att man blir lite piggare och gladare av mat som är fint upplagd, och då speciellt frukost som jag tycker är supertråkigt annars.

#9 - Frida

Tycker det är roligt att se vad som mat-trendar på instagram. Chia pudding, Poké bowls, bananbröd... Samma sak på hemnet. Från limefrukter på diskbänken, till vinglas och oöppnad flaska på balkongen till frukostdukningar sedermera rejäla grönsaksberg i köket, nu installationer med linnedukar och plantor / sticklingar. Whats next?