bloggkommentatorerna

Speltips
Ni läsare vet väl inte så mycket om mig och Anna-Maria, kom jag på precis nu. Vi har ju bloggat i snart tio år, och varit ganska personliga, men ni vet inte mycket om hur vi umgås. Faktum är att vi sällan träffas. Säkert inte ens varje månad. Vi talar inte ens i telefon särskilt ofta, men det beror på att det är så tidskrävande. När vi väl ringer varandra så varar samtalet i minst en timme. Så det händer kanske varannan vecka eller något. Men när vi träffas så är det ibland middag med våra respektive familjer, som kommer bra överens allihop. Då spelar vi gärna precis det här familjespelet som Hanapee hyllar här. När då då? är ett kanonspel om man gillar frågesporter, men har ojämna deltagare. Det är inte kul att spela TP om något geni sitter och plockar tårtbit efter tårtbit, medan ett annat pucko inte har en chans. När då då? ger olika människor chansen beroende på när de är födda, och ingen behöver skämma ut sig totalt för att den inte vet exakt vilket år freestylen började säljas. Men om jag ska hylla Anna-Maria så är det ett faktum att hon ofta vinner frågespel, och det är därför en rejäl fördel att vara i hennes lag. 
 
 
OBS, inte sponsrade, det kan ni lita på (mest eftersom vi aldrig sponsras någonsin). 
 
//Mia
 
 
#1 - Hanna Watson i Kanada

hehe jag är verkligen inte någon sällskaps-spel-människa och inte min man heller men det här lät ändå helt ok. plus att om både ni och hanapee tipsar om de, så måste de ju va bra :)

#2 - Tinis - jättetråkig blogg

Bra tips!!! Hatar fan att spela TP när ngn är supersmart! Förutom om jag spelar TP-celebrity edition. Då vinner jag alltid!
Då är det kul!

#3 - Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Haha äääälskar att spela TP och liknande och plocka tårtbit efter tårtbit😉😉 Blir sjukt pepp av frågespel, min vinnarskalle drar igång på högvarv ❤

#4 - Ce

När då då? Är ett jättebra spel! Kan även tipsa om Ryktet går! Vi spelar hela familjen från en 6-åring till 66-åring. Hade det även som efterfest en gång och vi höll på till kl 5 på morgonen :)

#5 - Anna

Åh ja, detta spelade jag för första gången i helgen. Sjukt kul!

#6 - Matchtips

Åh, vilket grymt speltips. Kul att ni rekar det, det är kanonbra!