bloggkommentatorerna

Bergochdalbana
Paow har blivit dumpad, och igår skrev hon att hon verkligen anstränger sig för att inte agera destruktivt under den här jobbiga tiden. Hennes recept är annars att fly känslorna, bli skitfull och ligga runt. Hon skulle nu välja en mer vuxen värld. Hon städade, deklarerade, gjorde matlådor, och har jättemånga planer för närmaste tiden. Hon undrade över läsarnas bästa break up-tips. 

Idag är hon besviken på sig själv. Hon hade gråtit hela natten och morgonen och varit tvungen att ställa in alla planer för dagen. Hon sörjer en framtid med honom, hon har panikångest. Hon vill äta lugnande tabletter. 

Jag förstår verkligen känslan. Men det är ju helt normalt. Eller hur? Jättebra att göra matlådor de dagar man orkar efter en separaion. De dagar man mår sämre måste man få ligga och lipa. Hon vet inte vad hon ska göra för att må bättre, skriver hon. Jag tror att hon bör städa och deklarera de dagar hon känner sig pigg, och ligga ner och gråta när hon mår som sämst. Så småningom kan hon ju testa att dricka och ligga runt lite också, och så träffar hon säkert någon ny. Det känns som att hon är på rätt väg nu.

//Mia
#1 - I.

Verkligen helt normalt! Skitjobbigt men inte farligt, skitjobbigt men det går över, kommer bli bra...

#2 - Anna

En annan berochdalbana verkar vara hos Blondinbella. Hon har nyss gått ut med att hon har det jobbigt och ber läsarna att inte spekulera för mycket. Men folk är så jävliga i kommentarerna och hetsar om allt möjligt :( Sen får hon mycket stöd också vilket är fint men alla vet ju att elakheter fastnar bättre.
Är ju svårt att inte spekulera så klart men folk som uppenbart ställer frågor för att provocera och såra kan jag inte förstå. Tids nog får vi ju veta, eller så är det inte så farligt att vi behöver få veta..

#3 - Tove

#2 tyckte det var väldigt mycket positiva kommentarer jämfört med hur det sätt ut senaste veckorna (massor av hat)

men håller med. Det verkar vara helt sjukt svårt för många att inte gå igång totalt när de vittrar blod. Det är ju uppnästa för alla och vem som helst att privatlivet inte är på topp när hon plötsligt slutar blogga om det. Ändå bara måste massa människor visa på hur himla väl de märker att något är fel. Vill vara först och kunna gasta "vad var ser jag sa"? Känns som mekanismerna som driver skvaller fast uppskruvat ggr 100. Sen väldigt mycket skadeglädje över att allt inte är så bra som Bella hävdar också. Och över att det inte alls går att få familj + man + karriär. Tror det är jobbigt med folk som hävdar att man kan ha allt samtidigt när man själv inte hinner med alla tre.

#4 - Ellen

Vill inte förringa hennes kärlekssorg men alla som levt lite längre har också gått igenom det där, både en och flera gånger. Och det går över. Och det kommer annat. Men precis så är det. Unga människor står inte ut en dag med för mycket känslor, då vill de ha psykiatrisk hjälp och lugnande tabletter. På stört. Ibland känns det som om skolan borde lära eleverna mer om livet. Det har de större nytta av än mindre än halvdana kunskaper i 3 olika språk förutom engelska.

#5 - Blomma

Tänk om föräldrarna skulle lära eleverna något? Skolan har mer än nog med att försöka lära dem läsa och skriva. // Bitter lärarinna

#6 - THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com