bloggkommentatorerna

Bloggbebis
Vi älskar ju bloggbebisar och nu är det en till på G. Det är PT-Fia som är gravid. Här visar hon magen från starten på graviditeten fram till nu. Hon är i vecka 19 typ. 
 
Stort grattis!
 
PT-Fia har varit utbränd och skriver en del om det. Hur man skall komma tillbaka och hur man kan tänka på att träna efter en utbrändhet. För er som vill läsa om sånt kan den bloggen vara bra. 
 
//Anna-Maria
#1 - Ann-Christin

Jättebra att ni lyfter bloggare som skriver om sitt mående. Kan ni inte lyfta tyras blogg mer? Hennes blogg är den bästa over all! Jag har blivit så hjälpt i mitt liv tack vare hennes texter. Tror fler skulle bli det om de får upp ögonen för bloggen kram

#2 - Anonym

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com

#3 - Anonym

Har försökt läsa den men är besviken på att det är så lite träning och mycket allt annat. Namnet känns missvisande.

#4 - Anonym

Vad kul! Tess Montgomery på Metro är också gravid ungefär lika långt gången tror jag. Kul med bloggbebisar!

#5 - Lovisa

Glöm inte Helen Torsgården :)

#6 - Elna - cykellycka, mjölksyra & äventyr

Älsk på bloggbebisar, har en på g själv och plötsligt blir det rackarns kul med alla andras. (Har väl tidigare inte följt preggobloggkollegor så värst noggrant men oj vad saker förändras). Cyklar fortfarande stig i vecka 23 - fast väldigt försiktigt och snart blir det bara grusväg!

#7 - Ida

Jag håller på att skratta ihjäl mig åt "Theresa William" s kommentar här uppe. Google translate är inte att lita på om man vill lura folk på nätet 😂

#8 - Tove

Hahaha känns ju faktiskt verkligen som Theresa Williams behövde lite hjälp med stavningen! Härligt att lite välstavning kunde ge henne Andersson tillbaka.