bloggkommentatorerna

Fem kärlekar
Malin Wollin är gravid med sitt femte barn. Det var lite otippat men eftersom Malin är typ den mest barnkära jag vet, så blir jag inte förvånad. Fast jag tänker inte att det har med barnkär att göra egentligen. Det har med orken att göra. Att orka oroa sig över ännu fler människor. Att vara deras mittpunkt i minst 20år. Att inget får hända dem eller en själv under många år. För då blir det katastrof. Att våga skaffa barn är det modigaste man kan göra för man har så mycket att förlora som betyder allt. Fem kärlekar. Det är mod. 
 
Stort grattis!
 
//Anna-Maria
 
#1 - Linnea

Hej bästa A-M och Mia!

Jag vill bara säga att jag verkligen tycker om när ni bjuder in till diskussion på bloggen! Även om det kan bli lite *heated* ibland så livar det upp och får folk att tänka till, och kanske förstå varandra, även om man har olika åsikter och uppfattningar.

Jag vill bara credda er för att ni vågar och tillåter en öppen diskussion och inte censurerar och styr/stryper diskussionen.

Det uppskattas också när ni själva deltar i kommentarsfältet med tankar och funderingar! Det är intressant att läsa om era reflektioner och åsikter, utöver vad som framgår i inläggen.

Tycker t ex att diskussionen under Elvis-inlägget om huruvida Elvis var pedofil osv var väldigt intressant. Hade varit roligt att höra er åsikt i frågan. Vad tänker ni om det?

Och i fler frågor givetvis, så många som möjligt! Älskar när ni engagerar er i diskussionen!

Tack för att ni alltid levererar! :)

#2 - Jennyjenny.se

Vad fint skrivet! Inte riktigt tänkt på det på detta sätter men du uttryckte det väldigt bra!

#3 - Anonym

Så tänker jag ofta att "hur vågar dom skaffa fler?" Trodde väl aldrig att man kunde bli sjuk av oro för att nåt ska hända ens barn. Men jo då..

#4 - Anonym

Grattis till Malin! För mig är det visserligen modigt men har man redan fler än ett eller två så blir kanske inte skillnaderna så stora med en till där hemma 😀

#5 - Katja

Underbart skrivet!

#6 - Lina

Precis!! Hade INTE orkat oroa mig mer än jag gör med mina två barn...

#7 - Anna

Att inte skaffa barn alls är också modigt....