bloggkommentatorerna

Husdjur
Det här mysiga har jag missat. Sandra Beijers husdjursspecial. Hon frågade sina läsare på Facebook om deras husdjur och fick en massa svar och bilder på djuren. Hon har lagt upp fyra inlägg på bloggen med ett urval. Här kan ni se de inläggen. Så gulligt, så gulligt. 
 
Jag har själv två katter och den minsta är borta! Min lilla Scarlett Johansson. Hon har inte synts till på en vecka nu.  Snyft. Hoppas att hon bara är ute på en sväng om. Bobby, min vita kränkta katt, har överlevt tre yngre katter. Det är nästan som man börjar fundera på om han lurar iväg dem och sedan står och ristar in klösmärken med lillklon bakom friggeboden. Ett märke per katt som han har lyckats lura iväg. ;)
 
//Anna-Maria
#1 - Erica

Alltså Gud jag läste alla fyra delar länkade där haha. Så himla fint och roligt skrivet

#2 - Åsa

Haha, vad roligt skrivet om din Bobby =)
Inte så roligt att din lilla katt är borta förstås... Jag vet hur det är och hur orolig man blir. Men den här tiden på året är det nog gött för en kisse att vara ute på ett litet äventyr på egen hand. Hoppas hon kommer tillbaka snart.

#3 - ellen

Åh stackars liten. Hoppas han hitar hem snart. Vet hur jobbigt det är när ens katt är på egna äventyr sådär länge.. man blir galen av oro. Har också en katt som nästan flyttar ut helt nu när det är varmt man får bära in honom!

#4 - ANNAWII

Awww hoppas hon hittar hem så han inte kan rista in ett till streck 😏. Själv har jag två och jisses så mkt kärlek det finns till dem - älskar katter!