bloggkommentatorerna

Louis Vuitton-anekdot att minnas
För åtta-nio år sedan när vi precis hade börjat blogga så skrev vi mycket om väskor. Alla bloggare köpte hela tiden märkesväskor, eller kopior, och det var ett himla tjat om alla som hade råd med äkta väskor, eller vissa som låtsades att de hade råd, men egentligen hade köpt väskorna i Alanya. Ett tag var det en triumf att ståta med en riktigt bra fejkväska, och man kunde sälja vidare dem till sina läsare. Men plötsligt blev det pinsamt och då hängdes en del bloggare ut som fattiglappar för att de inte hade en äkta Louis Vuitton. Det skrevs rent av så mycket om väskor att jag lärde mig att stava till Louis Vuitton utan att tjuvkolla på någon hemsida. 

Men det var länge sen nu, den här gången fick jag googla stavningen. Nu handlar det om att Carolina Gynning höll på att sparka in bagageluckan bara för att hennes stora LV (med initialerna C.G på!) kommit i kläm och gjort att bakluckan fastnat. Klart hon sparkar sönder dörren, väskan lär ju vara värd mer än bilen, var min första, IDIOTISKA tanke. (Jag utgick från min egen bil, vars bromsar gnisslar så jävligt att jag måste åka runt med hörlurar med hög musik i, för att inte få gåshud av obehag varje gång jag behöver sakta in. Måste nämligen ha nervevad ruta eftersom det är något konstigt med AC:n. Håhåjaja, hade det inte varit för rosten så hade jag sålt den, men vem vill köpa en rostig bil? Nog för att jag har försökt dölja det med sprayfärg, men nyansen var ju bara nästan rätt, så den är fortfarande svårsåld.) Men Gynning har någon stor Landrover och även om jag inte vet mycket om bilar så ser jag på lacken att den är i fin form och att det var klantigt av henne att sparka på den för att få loss väskan. Tre män i en verkstad kopplades in, och fick stå och titta på bilen och klia sig i huvudet en stund. Hur det slutade vet jag ej, men jag utgår från att både bil och väska ligger på skroten, och att Gynning i detta nu googlar runt med sökningarna: "märkesväska med personligt emlem" och "sökes: fin bil". 

//Mia
#1 - Anna

Roligaste var att hon rapporterade live på insta från bilverkstan med flera statusuppdateringar. 😂

#2 - Blomma

Haha, älskar beskrivningen av din bil.

#3 - Elsa

Haha, parentesen tar ju aldrig slut 😂

#4 - Anonym

Hon åkte till en verkstad på Lidingö från Ekerö 😂 En vanlig verkstad ute i en vanlig förort duger väl inte om man har en sån bil och väska 😂😂😂😂 För hur kan en verkstad i Skärholmen hantera en LV väska å en Rover? 😂😂😂