bloggkommentatorerna

Minska räntan
Detta inlägg presenteras i samarbete med Consector
 
Välkomna till vårt första reklaminlägg. Vi måste ju få ihop pengar till att betala vår revisor. Annars kan man ju alltid låna till det!

Behöver man låna pengar så ska man alltid kolla upp och jämföra räntor, så att man kommer så billigt undan som möjligt. Men det orkar man ju inte. Jo, det klart att det finns folk som orkar det. Folk har ju almanackor, assistenter, moodboards och to do-lists och allt möjligt för att få sin vardag att flyta och alla sina mål uppfyllda, men för alla oss andra så finns det faktiskt väldigt enkel hjälp att få.

Oavsett om det handlar om ens gamla bolån som inte förhandlats om sedan spaden sattes i marken, ett spontant blancolån för att man kanske fått något infall att resa till Ibiza, eller om man måste låna till bil när bilen man vill sälja har tappat mer i värde än man väntat sig, så ska man ta kontakt med Consector, som förmedlar lånen åt en. Det betyder att de jämför olika banklån och presenterar en månadskostnad så att man inte ens behöver räkna själv. Detta gör de kostnadsfritt. Smidigt va?

 
Inlägget är ett samarbete med Consector
 
#1 - Anonym

Klart ni ska tjäna pengar! Som läsare kan man välja att läsa eller ej sådana inlägg å eloge till er som redogör för redan i början att det är sponsrat!

#2 - Emma

Självklart ska ni få pengar för att driva bloggen. Vi är ju vana bloggläsare allihop och det innebär också att vi är vana vid reklam. Kör på, man kan välja att bläddra förbi.

#3 - sofia

Tycker också det är självklart att ni ska kunna varva några reklaminlägg med de vanliga, kör på! Så länge ni reklam-markerar korrekt och det har ni ju gjort! :)

#4 - kristin

yay! har varit lite orolig över att ni driver en av Sveriges bästa bloggar och att ni kanske inte tjänar tillräckligt på det.. Mer reklam! :)

#5 - Anonym

Håller med ovanstående! Ni är grymma, såklart ska ni tjäna pengar på det ni gör!

#6 - Maria

Neeeej, jag hatar reklaminlägg. Samtidigt unnar jag er självklart att tjäna pengar på er suveräna blogg! Men att uppmuntra folk att ta lån för att åka på en semester de då uppenbarligen inte har råd med... Nejnej, tycker inte det passar ert "varumärke". Något trovärdigare framöver gärna.

#7 - Johanma

Sprid all spons över oss läsare, så länge ni fortsätter göra det ni gör <3

#8 - Jenn - Forever abroad

Tycker också samarbeten är skitbra och givet. Så bra att ni tar det steget! Tycker dock Maria har en poäng och ett tips är att tänka på vilka som ni vill förknippa med er och ert varumärke. Är övertygad om att ni skulle kunna få till hur bra samarbeten som helst med relevanta företag! :) Men man måste börja någonstans - så bra start trots allt ;)

#9 - Fnulan

HEJA ER!!
Klart ni ska ha lön för mödan, och jag vet med säkerhet att ni endast kommer att göra samarbeten med de ni gillar och kan stå för.
Tjäna pengar tjejer!! Underhållning kostar och det är just det ni gör, underhåller oss!

#10 - Tove

Tänker att det är lite glest mellan sponsorerna för bloggar som inte är livsstilsbloggar? Tror kanske inte Consector kommer få jättemånga nya kunder av det här,