bloggkommentatorerna

När känslorna går igenom
Älskar Elsa Billgrens sätt att blogga. När hon berättar om en hel dag med bild och text på ett sätt så man riktigt förstår hur det kändes och hur fint det var. Som idag när hon bloggar om att det är deras bröllopsdag. Det skiljer sig så mycket från andra bloggare tycker jag. Hon får liksom fram det där varma. Även om det ibland kan vara jobbiga saker som hon skriver om, så blir det ändå fint och hoppfullt. 
 
När jag läser Elsas blogg så förstår jag hur vackert livet är. 
 
//Anna-Maria
#1 - Jenn - Forever abroad

Hon har verkligen en känsla för det där. Hoppas lite på att hon kommer skriva en roman en dag <3

#2 - Pia

Jag tycker den typen av sätt att skriva känns otroligt påklistrat "hipster", har väldigt svårt för att se det "genuina" bakom. Känns precis tvärtom. Inte sagt att hon inte är duktig, det är hon ju uppenbarligen då hon "fångar" så många, men personligen får jag bara känslan av att det blir så krystat för att få en viss känsla att det nästan blir obehagligt.

Det här är inget hatinlägg, bör tilläggas, haha. Följer inte hennes blogg (dvs "känner" inte henne) men har kikat in kanske 10 gånger under åren och har bläddrat igenom några inlägg per gång. Baserar min uppfattning endast på det jag själv upplevt, alltså ingen absolut sanning och har heller inget enormt underlag för min åsikt (snarare känsla).

#3 - johanna

Jag håller med Pia tyvärr, tycker att det känns så otroligt konstlat och som ett sätt att försköna verkligheten. Textens motsvarighet till instagram, liksom ;) Känner exakt samma sak när jag läser Sandra Beijers rapporter från ljumma sommarkvällar där hon dansar i en park under magiska himlar med sina underbara vänner...

Både Elsa och Sandra är fantastiska skribenter, det tycker jag verkligen, men just i bloggformat upplever jag ofta deras texter som så krystade och med ett påklistrat filter.

#4 - Sanna

Jag är med Pia där med det krystade på något sätt. Jag upplever dock en Elsa som är lite mer lugn i dessa bilder och mindre stirrig än vad jag upplever henne i TV.

#5 - Jenn - forever abroad

Jag kan förstå kritiken i ovan kommentarer, kanske är det också därför jag hoppas på en roman? Då är ju allt liksom inte på riktigt. Sen vet jag att som skribent blir det lätt att man tar i både positivt/negativt för att få en effekt liksom :)

#6 - Anna

Elsas är min favoritblogg!

#7 - Jag

Jag blir inte heller lika imponerad av hennes inlägg. Visst är det fina bilder men det skiljer sig inte mycket från andra bloggar. Eventuellt lite andra filter som ger hennes bilder hennes typiska "retrokänsla". Jag ser inget fel i hennes blogg men det är inte den typen av bilder och texter som jag anser vara genuina och igenkännande. Men smaken är som baken :)

#8 - johanna

#5 Jennifer! Jaa! Hoppas också verkligen på en roman! Där gör sig det språket så mycket bättre, tycker jag!

#9 - Ida

Men är det ingen som reagerar över pizza på bröllop? Känns lite snålt? Sen spyr jag över alla inägg där allt är "himlans fint ju". : p

#10 - Tove

Sjölv tycker det låter mysigt med pizza på bröllop :) snålt mot vem liksom? Gästerna eller? De fick ju champagne och fest, och vill man ha lyxigare mat är dr tji frivilligt att delta. Snålare isf att bjuda tjusigt men finansiera allt med kuvertavgift.

#11 - Mie

Fräscht och kul med alla bilder! En sponsrad blogg ÄR ju sponsrad men i alla fall en av mina favoriter!

#12 - Pia

Snålt skulle jag väl inte säga, ett mysigt/roligt och personligt firande mäts ju inte i vad det kostat.

#13 - Tess

Själv blir jag lite tårögd när jag läser Elsas bröllopsberättelse då den påminner så himla mycket om min egen <3

Vi hade ett litet bröllop på just Stockholms Stadshus. Minns så väl känslan (pirret) att vänta på sin tur för att sedan stå där framför vigselförrättaren i den vackra salen och sedan gå ner för trappen med vigselbeviset i hand. Alla är olika, men för vår del var ett litet bröllop rätt för oss. Och, så mycket mer personligt än vad man kan tro (tänker att man bara har 10 min). Just under vigseln är man väldigt mycket i nuet och det var bara så fint och känslomässigt.
Vi körde champagnelunch på borggården innan vigseln med våra närmsta vänner (som även var med på själva ceremonin). Direkt efter hoppade vi i en taxi till Arlanda för att fira vidare bara vi två i Prag. Bästa dagen ever :)

#14 - T

Ida:
1. Pizza är världens godaste mat så det skulle inte jag bli sur över att bli bjuden på även om det var på nobelmiddagen.
2. Det var inte deras bröllopsfest Elsa visade, utan deras vigsel och en liten personlig fest som hölls efteråt. Du kan söka i hennes blogg för att hitta själva festen.