bloggkommentatorerna

Nya kärlekar
Igår visade Anitha Schulman sin nya kärlek Joel på Instagram. Calles nya tjej har vi redan sett ganska mycket av i sociala media. Den ena bättre än den andra. Det är verkligen Instagramvänliga kärlekar de har hittat, båda två. 
 
Grattis och lycka till!
 
//Anna-Maria
 
 
#1 - Anonym

Så obehagligt hur folk i både Anithas och Calles kommentarsfält tjatar om att de bytt upp sig. Hur schysst är det att säga så? Och nån i Anithas kommentarsfält ba "Ni har båda verkligen bytt upp er". Men va? Det är ju en direkt förolämpning mot Anitha. Har folk förlorat normalt vett?

#2 - Ce

En relation när man är "offentlig" person verkar vara allt x 10 mot en icke kändis-relation. När en "vanlis" blir ihop med ngn ny kanske det läggs ut en bild på instagram men alla vet redan så det blir ingen chockeffekt. När en kändis kallar till presskonferens på insta om sin nya kärlek blir det hallaballå och analyser. När ett vanligt par lever ihop kanske det sipprar ut lite Facebookinlägg om vardagsmyzzz eller härliga semesterbilder på insta. En kändis kan ju knappt äta en måltid eller fira något utan tusen bilder på charkisar och bubbel. Gärna bredvid andra kändisar för att poängtera hur känd man är. Och dessa skilsmässor verkar ju vara tävlingar i lycka och gå vidare med hetaste "uppköp" som gärna är ung och framgångsrik. Jag blir utmattad bara av att tänka på det (och då ligger jag i en hängmatta i solen hehe)

#3 - Anonym

Kul för Anitha!

#4 - Lisa

Visste Alex att killen var anithas nya kärlek då han lät sig intervjuas i en lång intervju om personliga saker av samma man?

Tänkte då han inte verkar han mycket övers för anitha, så känns det märkligt att ställa upp på en sådan intervju med hennes kille?

Eller anitha och killen hade kanske inte träffats än, då? 33 veckor sedan. Någon som vet?

Alex verkar ju så känslig över saker och ting, undra vad han känner för att killen träffade brorsans ex, eller började göra det efter intervjun?

Min källa till detta är nya killens Instagram, där han postat intervjun för 33 veckor sedan.

#5 - EmmaS

Tycker det är kul att de båda hittat någon men varenda gång en "kändis" blir tillsammans med någon så tänker jag på hur fort det gått.

Jag vet inte om jag är ovanlig men för mig tar det väldigt lång tid att komma över någon, även om vi skiljs åt som vänner. Och med lång menar jag år men då har jag svårt att bli kär också.

#6 - Fredrika

Shit vad han är snygg!

#7 - THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com