bloggkommentatorerna

Nytt husprojekt
Upprustningen av Elsa Billgrens gotlandshus kommer antatligen inte bli tråkig att följa i bloggform. Sommarstuga i sten, med punchveranda, kakelugnar, trägolv, fruktträd och miniladugård (för fest). Och så Elsa Billgrens piff på det. Man dör ju. 

Det kommer väl inte direkt att generera i tips som jag kommer ha någon glädje av, i min relativt nybyggda villa. Men det är nästan ännu skönare att följa en renovering av något som inte rör en själv. Inte det minsta krav på att "jag borde också" och "varför har jag inte kommit på detta?" Bara: "åååååh, titta vilket gulligt 1910-tals hus, så fint det ser ut, så kan folk också ha det."

//Mia
#1 - L

Blir nyfiken på hur mycket det kostade.. inte en enkel sommarstuga precis. Sjukt fint!

#2 - S

L: 2,25 miljoner:
https://www.svenskfast.se/fritidshus/gotland/gotland/ljugarn/sodra-gotland/alskog/alskog-lassor-112/160871

#3 - L

Skulle bli glad om jag hade råd med en lägenhet i centrala Stockholm ELLER ett hus på Gotland. Well, man får gratulera dem till gött liv.

#4 - Anonym

Blondinbella skiljer sig. Kommentarer?

#5 - Marie

Kolla Isabellas blogg, nu är det officiellt. Tråkigt att det inte höll, hoppas de får vara ifred nu och skilja sig i lugn och ro utan massa påhopp och media.

#6 - Spekulation

100% att Bella skaffar en nanny nu, utöver heltid på dagis. Hon jobbar ju hela tiden, satsar allt på företagen. Utifrån verkar Odd ha stått för allt från matlagning till hem- och barnskötande. Medan Bella ägnat barnen någon timmas uppmärksamhet vid hemkomst efter jobbet innan det vankas kvällsjobb. Kanske kommer de att bo heltid hos Odd och träffa Bella varannan helg? Låter som en lagom "tårtbit" för henne.

#7 - Anonym

Spekulation #: Kan inte du bara hålla käften? Ta din missunnsamhet och dumheter å stick.