bloggkommentatorerna

Rubrikinspiration saknas
Det satt långt inne, men nu har Katrins bebis också fått sitt namn. Falke Rey Z Klingstedt. Falke som tilltalsnamn. Har aldrig hört innan, men fint tycker jag. Människor som avskyr Katrin gör sitt bästa för att håna namnet och barnet, och jag undrar hur man tänker när man ger sig på en bebis som straff för att man inte gillar en kvinna. Jo, jag fattar ju att de tänker att det är angrepp på barnet som smärtar henne mest, men ja, man angriper ju som sagt också själva barnet. Då ÄR man tyvärr dum i huvet. Det är ovanligt många idioter som läser Katrins blogg. Undrar varför?

//Mia

#1 - Tintin

Ja man är riktigt, riktigt störd. Förhoppningsvis är det typ otvättade eremiter och inte "normala" människor med jobb & egna barn. Det vore vidrigt på riktigt.

#2 - Anonym

Fint namn. För övrigt, vidriga människor som gör så. Nollor. Hoppas hon inte tar åt sig.

#3 - Maria

Men alltså har vi glömt alla de gånger Katrin betett sig vidrigt och människohatande? T ex den gången hon hängde ut sin barnflicka som på märkliga grunder försvunnit? Verkar som att folk börjat tycka massa om henne nu.

Obs! Menar såklart inte detta som att det skulle va ok att håna hennes barn, mer en allmäm reflektion jag gjort ett tag.

#4 - Anonym

#3 nej, vi har inte glömt. Men vi är lika mkt svin om vi beter oss som svin. Vilket betyder att det inte är relevant ifall vi glömt eller ej.

#5 - Hanna Karlsson

Jag fattar inte heller varför man ger sig på barnet när man inte gillar föräldrarna. Helt ologiskt!

#6 - Lisen

Falke är ett annorlunda namn men starkt på något vis. Ser framför mig en stark människa med pondus. Fint namn.

#7 - Sandra

Coolt namn! Tycker också att Falke är ett starkt namn. Kollade lite snabbt på scbs namnstatistik (pga besatt av denna hemsida) och det verkar framförallt vara ett efternamn i Sverige. Men tycker det funkar bra som förnamn också.

#8 - Jjkk

Inte långt ifrån Folke, det hette min kompis pappa. Falke låter som Folkes badassiga bror. Heter de andra barnen Ringo och Rambo kan väl trean inte bli en Nils eller Linus direkt.

#9 - Plutt

Falke var et bra navn, regner med det er Alexander som bestemte det. Og at Katrin ville ha Rey;
Ringo Rambo Rey. Tja. Nei.
"Ringo-Rambo-Rey Tjohei!"
Høres ut som en barnevise.

#10 - lana

Jag tror det är för att idioter attraherar andra idioter, what goes around comes around. Katrin har inte varit någon ängel inte chockad över att folk vill hata på henne och såra henne, då är barnet en lätt måltavla.

#11 - Tove

#8 "Folkes badass bror" haahah! :)

#12 - kurt

Falke vem vill heta det. När det finns så många fina
Namn. Synd tycker jag.

#13 - Jjkk

#12, som Kurt till exempel, eller vadå? Haha

#14 - Anonym

Kurt 😂 Du ska nog inte uttala dig.

#15 - Anonym

Nu finns det inte på kartan att tycka synd om en sån vidrig människa som henne. Som hon uttalat sig om folk och gjort sig lustig i tv över de som inte ser ut som Katrin tycker att folk ska se ut (hallå kasta inte sten i glashus, hur skulle hon känna om folk påpekade att hon borde operera näsan?)
Men visst, att ge sig på en oskyldig bebis är fel. Bättre de skriver direkt till bebisens mamma.