bloggkommentatorerna

Alla får lida
Läser om Elsa Billgrens avslutningsmiddag med Äntligen hemma-gänget. Martin Timell tycks ha fått förhinder, men i övrigt var det ett stort sällskap som tog farväl. Jag tycker så jävla synd om dem när jag ser det. De har jobbat på en osund arbetsplats, och när det äntligen kommer upp i ljuset så blir de av med jobbet. Nu har ju tv väldigt speciella arbetsvillkor, och program kan läggas ner hur som helst, men det måste kännas väldigt bittert för de andra programledarna just nu. Det lär ju inte ha varit de som låtit Timell hålla på som han gjort. Det är folk högre upp som blundat. 

En annan sak om Elsas inläg: jag skulle gärna vilja gå på utställningen Mitt 50-tal på Nordiska museet. Den verkar jättemysig. 

//Mia
#1 - Cornelia

Håller med, förstår att de kör tillfälligt stopp men att sluta helt? Känns som att MT "vinner" då. Hade varit kul om de fortsatte, fast med bara de andra. Ang utställningen så är jag också så sugen på den!

#2 - Jenn - forever abroad

Oooj, jag hade verkligen inte fattat att de slutar helt? Känns så konstigt, har ju vuxit upp med det här programmet och verkligen älskat det. Har visserligen inte kollat på typ 7 år, men ändå. Undra hur de har resonerat...

#3 - L

Måste vara bittert för Timell som varit så tätt förknippad med programmet, att inte få vara med på avslutningsmiddagen efter alla år..

#4 - Elina

Va? Ska äntligen hemma lägga ner helt? Förstår verkligen inte det beslutet. Det vore väl bättre att fortsättas programmet utan Timell? Han VAR ju inte programmet? Det kan ju inte bara vara jag som bytt kanal när hans stund i programmet kommit? (ungefär som man byter under en reklampaus, och efter vad jag förstått på jobbet är det många som gjort det samma de senaste tio åren...). Känns som att det vore bättre att fortsätta programmet utan honom, att de avslutar helt känns som att lägga locket på...