bloggkommentatorerna

Avslappnad chef
Alltså, Blondinbella, jag förstår mig inte på henne. Hon är som en rymdvarelse för mig. Och med det menar jag inte att man inte kan gilla rymdvarelser. Man kan ju fascineras av och beundra människor som är ens totala motsats. Hon har numera en person anställd på heltid för att hjälpa henne. Det låter underbart på ett sätt, såklart, för att man slipper allt trist hemmaarbete, men jag vet ju att det är min fasa att någon i familjen skulle bli såpass sjuk eller skadade att vi måste ha en assistent boende här hemma, som får ta del av vårt privatliv, för jag har väldigt stort behov av integritet och att vara ensam. 

Men det var inte det jag förbryllades mest över, utan det är det hon skriver längre ner. Hennes företag omsätter 100 miljoner och har 40 anställda, men hon har ingen prestationsångest. Hon har en avslappnad inställning till jobbet. Just nu önskar jag verkligen att jag vore den där rymdvarelsen. Jag nojar liksom över ett mail som ska skickas, eller om det har varit argsinta kommentarer här i några dagar. 

//Mia
#1 - Ida

Fast det sista stämmer ju inte, men ni kanske inte jobbar med research utan bara citerar..

Svar: Nej, i det här fallet har jag inte gjort någon research. Jag bryr mig faktiskt inte tillräckligt mycket om hon ljuger eller inte, och får inte tillräckligt med lön heller, för den delen. Men vet du hur det ligger till egentligen?
//Mia
bloggkommentatorerna

#2 - Anonym

Omsätter hon HUNDRA MILJONER? Knappast? Och 40 anställda? Well, om man med anställda räknar in alla som jobbar gratis eller typ gratis då också?

(Kollade nu, 2016 hade LCC 12 anställda och omsatte 35 miljoner)

#3 - Diana

Svar till Ida:

Hehe, helt ärligt trodde jag att hela poängen med den här bloggen är att Mia och Anna-Maria citerar och kommenterar. De ska väl inte behöva göra en massa research på allt som skrivs i de omnämnda bloggarna? :)

#4 - Anonym

Jag skulle också oroa mig för elaka kommentarer här, för det har det funnits gott om, många gånger blir det häxtjakt men nu verkar det ha lugnat ner sig lite? Cam cam tog över er del eller?

#5 - Carolina

Fast jag tror att hon lider av enorm prestationsångest på jobbet.
Att hon outsourcar det hon kan i sitt liv för att kunna lägga precis all sin vakna tid på arbete. Där FÅR hon inte misslyckas för sig själv. Jag tycker inte att det känns så avslappnat.

Men det är ju såklart min tolkning av henne.

#6 - Stelladoro

Fast enligt BBs eget blogginlägg avser siffrorna tre företag, inte enbart LCC.

#7 - Anonym

till #2,

det gäller LCC, flattered och Invest. Ser man över tidigare års siffror och stigning så är nog 100 miljoner en möjlighet i år. Sen vet jag inte, om det finns några dotterbolag tillhörande dessa?