bloggkommentatorerna

En kille dejtade Blondinbella och Pingis samtidigt
Har ni hört hur Bella och Pingis lärde känna varandra? Den där jobblunchen på Pontus har jag hört tidigare. De hade varsitt eget bord med guldskyltar och allt var det var på restaurangen, och det klickade till och de startade företag. 

Men jag har aldrig tidigare hört att de vid den tidpunkten dejtade samma kille. What?! Det var ingen stor grej för dem. De var antagligen inte särskilt intresserade, för det är väl en ganska stor grej? Inte för att man måste dejta en åt gången, det kanske är ganska oseriöst till att börja med osv, men om man förstår att killen man träffar samtidigt träffar ens vän så finns ju risk att någon, man själv eller någon man gillar, blir sårad. Så verkar det dock inte ha blivit i det här fallet. 

Undrar om det var någon kändis. 

//Mia
#1 - Diana

haha vilken kul grej,

#2 - Hanna Karlsson

Kul att de gjorde det. :-)

#3 - Hmm

Fast de var ju inte direkt vänner innan de kom på det.

#4 - Anna

De blev ju vänner efter?

#5 - Ne

Vad hemskt att komma på att man dejtar samma kille när man nyss blivit vänner såsom de blev. Tur att ingen av dem hade större känslor för karlsloken vad det verkar som enligt Bella.

#6 - Mirjana

vaddå stor grej? Jag har dejtat samma killar med mina kompisar och skulle aldrig offra vänner för någon kille. Killar är förbruknings vara, som typ toa papper, kaffe, bläcket för skrivare.....när en tar slut så tar man en ny...