bloggkommentatorerna

En romantisk kväll
Min fantasi börjar skena när jag läser Annika Leones inlägg om en romantisk dejt. Hon har själv haft en alldeles fantastisk kväll, med fest med vännerna, på sin födelsedag, som sedan avslutades med en promenad med mannen i livet (kanske, det spelar ingen roll i sammanhanget) och sedan vin, stearinljus, musik och allt som två förälskade personer behöver. 

Hon inleder inlägget med att skriva om de där romantiska filmscenerna som man minns, och som liksom är episka. Ja, jag fattar vad hon menar. Man tänker på Romeo och Juliet (med Leo och Claire) eller Isak och Even (i Skam), eller whatever. Alla fattar. Men när jag tänker på sånt i mitt eget liv så handlar det ganska lite om de perfekta förutsättningarna, med levande ljus och spagetti, eller solnedgång och stråkmusik. Jag tänker bara på rätt kille och inga orosmoment. Det räcker typ så. Eller?

//Mia
#1 - Gghj

Jag är mer en -få massage och någon present-kind of girl. Älskar att bli bortskämd med materiella ting, men själva romansen i form av stråkinstrumentär väl inte nödvändig mer än att man bara hänger ihop. Pratar och myser. Men det har vi gjort varje dag i fyra års tid ändå :)