bloggkommentatorerna

Idol-Anders får rubriker
Det är inte bara Anders Bagge och Johanna Lind som har förlovat sig i helgen. Det har legat överst på min Facebook hela dagen. Anders Bagge har 441 000 följare på Instagram. Johanna Lind har 10 300. 

Samtidigt har Janni Delèr, med 1 200 000 följare förlovat sig med Jon Olsson, som har 820 000 följare. Det hittade jag information om via Jannis Instagram. Inte via tidningarna, även om jag efter googling såg att det faktiskt är omskrivet. 

Vilket tycker ni är mest intressant? Jag bara undrar. För jag som är: 1. Relativt insatt i sociala medier, tack vare mitt jobb. Och 2. Ganska mycket äldre än Janni och Jon. Tycker: spontant att det är mer intressant att Anders Bagge, som haft så snurrigt kärleksliv, förlovat sig med Johanna Lind som var en klassisk fröken Sverige-profil när det begav sig. Hur har de träffats? Vad har de gemensamt? Osv. Jämfört med: snygge-Janni och snygge-Jon har varit ihop länge och är jättepopulära och har förlovat sig. Inte Romeo och Julia direkt. 

//Mia
#1 - Veang

Jag tycker att Jon och Janni är lika upplyftande som ett blankt 120 g A4:a papper. Jättekul för dem, men inget som får min puls att öka.

Dock kul för Bagge att han hittar kärleken igen och de verkar genuint kära.

#2 - Jessica

Detta är första gången jag läste något om Bagges förlovning på sociala medier, mina vänner verkar föga intresserade av detta då det ej delats någonstans vad jag kunnat se. Haha.

/Tjej, 28 år, juridikstudent, bott i tre olika städer utspritt över landet, Norrbotten, Sthlm och Skåne, med 1000+ vänner på fb. Förklarar läget för att förtydliga att alla FB-vänner inte är samma umgängeskrets med samma intressen.

#3 - Jossan

Jag tycker det är mer intressant att Klara Svensson förlovat sig med sin Kjell. Mest för att jag lever i samma oförlovade förhållande med min partner (barn, bostad, vardag) och känner att initiativet att förlova sig och gifta sig nu när allt annat redan är på plats känns så energikrävande och "utanför boxen".

Hade förövrigt inte en aning om att Johanna Lind är känd.

#4 - Malin

Janni är väl visserligen bra mycket yngre än er, men Jon som är 82:a är ju nästan jämngammal.

#5 - Annika

Läste någonstans att Anders och Johanna känt varandra länge. De har bl a gemensamt att hundar är en viktig del i deras liv.

#6 - Kourtney

Jag bryr mig 0 % om Jon och Janni!!
Men jag gillar Anders Bagge och är superglad för hans skull! =)

#7 - Sanna

Vem är Klara Svensson och Kjell? Tyckte själv jag har hyfsat bra koll men tydligen inte :D

#8 - Jossan

Svar till #7.
Klara har podden Trettio plus trevar med Sofi Fahrman och Tove Norström och har ett jäkligt roligt instragramkonto Klaras.

#9 - Hanna Karlsson

Det hade jag missat. Vad roligt för dem. :-D